L
lleeoo
Гостин
Zaradi tie defrosti ja smeniv od dnevna tamu si greese ama oti e golem prostorot imase pomos od panelka e sea na nejzini mesto ja staviv aeri a panelkata si otide vo ostavaTocno toj model i jas go imav za zal mene ne mi se pogodi za greenje dali bese defek sondata za temperatura neznam ama mnogu retko uklucuvase na 25°C koga bese pustena vo sobata termometarot pokazuvase 21°C a klimata ne ulkucuvase defrost mnogu retko pravese a cesto zamrznuvase i jako brcese kompresorit i morav da ja pustam na ladenje za da se stopi mrazot na nadvoresnata edinica od koga ja prodadov vo istiot toj prostor kade sto bese beko klimava kupiv KOREL KSV-12GR i odlicno greese ke ja pustev na 25°C i navistina vo prostorijata bese 25°C no na temperatura poniska od -3°C pravese korelot cesti devrosti bidejki bese on-off i ja prodadov i korelot i staviv inverter Vivax aezi.

DrugarТи другар вистина стана експерт?!Кое црево бе другар тоа црево излегува од внатрешната, ако незнаше и таа има црево...Од надворешната нема црево извадено е...Друг е проблемот!!
Шо викаш да имаше греач на тацна решен ќе беше проблемот?!

Последно уредено од модератор: