Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно не си трговецDoktore imas li info zasto setec na tundrata lani davale 5god garancija a sega samo voslivi 2..?
Прегледај го приврзокот 185184Stvarno bez veze, namesto da ja produzat ja kratat garancijata..
Energija dava 3god...i dali se znae koj e oficijalen serviser za Haier klimite vo mk..?
Друже ако таа гаранција е условена со по 1000 денари годишно јас ќе ти дадам 15 години гаранција на клима од 500 евра.Kako kupuvach sekoj go interesira kolku god. Ima garancija kupeniot proizvod, a seto ponatamu e prasanje na profesionalnost od samata firma potocno od samiot servis.
Тоа го направи грее со 10 годишна гаранција. Второ, приметливо е сите симпатизери на грее како си наоѓаат причина за да кажат зашто не е потребен еуровент.Друже ако таа гаранција е условена со по 1000 денари годишно јас ќе ти дадам 15 години гаранција на клима од 500 евра.
Удри математика па ќе видиш на кого му е поважно.
Pa dobro bi bilo bar prvite 2-3god da e besplaten servis no sepak eve jas imam klima od 1000evra pa I te kako mi e bitno dal ima 10g. Ili 3g. pa jas kaj sum dal tolku pari za 800den I ne e mn za eden servis dokolku bi bil kako so treba. I kola da kupish sekoja godina treba servis da I prajsh iako I nova da e I podlezi pod garancija. Nekoj za da dojdi I da izvrsi servis treba to nesto da go plati. I so drva da se greesh treba da platish I da ti gi isechat pa I to kosta tuka negde. I jas bi sakal da e besplaten servisot bar prvite 2 god. ama jbg ne bil ete.[DOUBLEPOST=1517864089][/DOUBLEPOST]Друже ако таа гаранција е условена со по 1000 денари годишно јас ќе ти дадам 15 години гаранција на клима од 500 евра.
Удри математика па ќе видиш на кого му е поважно.
Pa izgleda se sigurni vo kvalitetot so go nudat pa zatoa I tolku e garancijata. Jas samo pishuvam kako zadovolen korisnik od gree klima koj prvpat koristi inverter klima za greenje. Na nekoj mozda mu e biten faktor euroventot no mene posle koristenjevo voopsto ne, bidejki sum dobil dobra klima.Тоа го направи грее со 10 годишна гаранција. Второ, приметливо е сите симпатизери на грее како си наоѓаат причина за да кажат зашто не е потребен еуровент.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Гаранција од 2 години е ок , настрана тоа што јас би сакал да е најмалку 3 ама што је ту је.@Che59
Дали сметаш дека за твојата клима Митсубиши од 5,5Kw и цена од 72.590ден Гаранцијата од 2 години е доволна за цената?
Дали можеби замижи за рокот на гаранцијата заради лажгите дека Еуроветот бил сертификат за "квалитет"?
( Под квалитет ја подразбирам долговечност на уредот....ама 2год гаранција баш и не се некоја долговечност)
Дали сметаш дека Еуровентот е сертификат за "квалитет" или можеби за перформансите на уредот ?
Самиот велиш дека само си начул за Еуровент а дискутираш и објаснуваш нечуено недочуено и ненаучено. Да неречам бос и неписмен шеташ по форумов тролаш и лупаш заради парите што си ги фукнал. Еве да научишЈас за Еуровент имам слушнато со крајот на увото ....
Има по Европа едно чудо лаборатории и стандарди кои , брат брату, продаваат бели за вистински бубрези
Апчињата за Еуровент?Пак не си ги испил апчињата?
Јас до твоето прашање никаде не го спомнав Еуровент и ме боли лево ќоше и за него и за тебе , простак еден.
Ај ќе те молам откачи ми се!
По тоа пишувањето може човек да види колкав простак е и од што е простак е нападен и одбивен.Пак не си ги испил апчињата?
Јас до твоето прашање никаде не го спомнав Еуровент и ме боли лево ќоше и за него и за тебе , простак еден.
Ај ќе те молам откачи ми се!
А што очекуваше после твоите навреди?Апчињата за Еуровент?
мене такви не ми требаат a ти побарај ги кај оној Фолкерот....за 70.000 цело пакло има да ти шитне
Аргументи кога немате на вреѓање
одма ја вртите....море сите вакви сте за на одмор да ве пратат