Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@Klima ured , не мора на секоја страна да ни повторуваш, знаеме!
Од мене изгубија две клими, само заради негативниот набој што го создадоа лани на форумов.
Верувам не сум единствениот.
Инаку не треба да се стигматизира брендот заради нив. Плус многу луѓе си имаат купено Gree , ни форум читале ни за форум знаат, неjќе да е да ги нарекуваме нетокму и нив.
Остајте, пополека и форумов ќе си легне на место!

@Klima ured , не мора на секоја страна да ни повторуваш, знаеме!
Од мене изгубија две клими, само заради негативниот набој што го создадоа лани на форумов.
Верувам не сум единствениот.
Инаку не треба да се стигматизира брендот заради нив. Плус многу луѓе си имаат купено Gree , ни форум читале ни за форум знаат, неjќе да е да ги нарекуваме нетокму и нив.
Остајте, пополека и форумов ќе си легне на место!
I jas na moj 3 prijateli ne im preporacav da kupat gree edniot zema MITSUBISHI drugiot CARRIER a tretiot AERI vivax.
Se nadevam deka forumov ke si legne i deka tie sto go favoriziraat gree ke se smirat.

Еј дај бе што е ова, треба да има предупредување ама не 18+ него 30+. Каква грда фаца ууу.

I jas na moj 3 prijateli ne im preporacav da kupat gree edniot zema MITSUBISHI drugiot CARRIER a tretiot AERI vivax.
Se nadevam deka forumov ke si legne i deka tie sto go favoriziraat gree ke se smirat.
Pa ajde neka zemat I drugite neka gi testiraat klimite a ne samo gree klimive da bidat ovde na meta,pa da se vidi kolku se dobri. Jas kolki so imam ovde videno najmnogu ako ne preteram negde 90% ima klipovi od testovi na gree klimive. I poradi toa so diga tolku prasina a ne deka se favoriziralo. Ajde pokazi kolki e dobra taa tvoja klima so tolku mn ja falish. Nekako ispajga deka sekoj svojata klima si ja fali, a ja kudi na komsiite/komsivkite.
Ne gabe se veli: Zad dobriot konj, prasina se kreva

Последно уредено:
Pa ajde neka zemat I drugite neka gi testiraat klimite a ne samo gree klimive da bidat ovde na meta,pa da se vidi kolku se dobri. Jas kolki so imam ovde videno najmnogu ako ne preteram negde 90% ima klipovi od testovi na gree klimive. I poradi toa so diga tolku prasina a ne deka se favoriziralo. Ajde pokazi kolki e dobra taa tvoja klima so tolku mn ja falish. Nekako ispajga deka sekoj svojata klima si ja fali, a ja kudi na komsiite/komsivkite.
Ne gabe se veli: Zad dobriot konj, prasina se kreva
Neznam kade gledas vo mojot post deka jas ja falam mojata klima jas vo postot kazav koj klimi sum gi preporacal na moi prijateli a ne ja falev mojata klima.

Neznam kade gledas vo mojot post deka jas ja falam mojata klima jas vo postot kazav koj klimi sum gi preporacal na moi prijateli a ne ja falev mojata klima.
Aj ubo procitaj si gi site tvoi prethodni postovi pa ne samo so ja falish tuku na sekoe ja predlozuvash kako podobra od drugi. Vidi ubo so pisuvash ili ne znajsh so pisuvash? A ne samo to tukui tolku mn negativni postovi prema gree, abe od usta ne ja izvade kako ti da ja imash kupeno.

Aj ubo procitaj si gi site tvoi prethodni postovi pa ne samo so ja falish tuku na sekoe ja predlozuvash kako podobra od drugi. Vidi ubo so pisuvash ili ne znajsh so pisuvash? A ne samo to tukui tolku mn negativni postovi prema gree, abe od usta ne ja izvade kako ti da ja imash kupeno.
Ti definitivno si pomesal nesto bidejki jas nikogas na forumot ja nemam predlozeno AEZI vivax jas imam AEZI a na forumov ja preporacuvam vivax AERI.

A be drugari daj staj te mu na klime eden like ne ste fer i mene krivo mi pagja koa gledam kolku se trudi da pomogne a vie ...

Gree Hansol -20 GWH12TB-S3DNA2D
01.01.2018-31.01.2018.

Прегледај го приврзокот 185090

Прегледај го приврзокот 185091

20 дена сетпоинт 25, 10 дена сетпоинт 23, затоа и намалената потрошувачка.
Super potrosuvacka, da te sluzi klimata uste 100 godini.
Steta sto nemase seriozna zima godinava, ama sepak pomina top so smetkive za vakov neizoliran prostor i so tolku visoka vnatresna temperatura.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom