- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.407
- Поени од реакции
- 10.711
Сирша била убава. Ко типац што сменил пол личи.
Али ај можда некој и на трансџендери се пали.
Али ај можда некој и на трансџендери се пали.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па да не не е убава? Баш е секси во униформата.Сега чекам уште некој да се избаци дека онаа јапонкана/корејкана/кинескињана од Грејс Анатоми е убава и да ја затвориме темава за навек.
Nemoj da sudis za kvalitetot na GREE preku odnosot na nivnite zastapnici tuka na forumov. Fakt e deka ima nekolku kineski brendovi sto se "vo igra" za kupuvanje, sekako pokraj GREE e i MIDEA i HAIER, porano bea GALANZ .......Sekako deka faktor koj prevagnuva da se odlucis za kupuvanje e imanjeto/nemanjeto na EUROVENT, ma kolku sakale nekoi clenovi da go napravat nevazen i nekompetenten...No fakt e deka i mnogu poznati brendovi nemaat EUROVENT sertifikat, koja e pricinata tie si znaat, na sajtot na EUROVENT ima samo 10-15 proizvoditeli na klimi, znaeme deka ima mal milion drugi proizvoditeli,pa otuka ne moze da se tvrdi deka site tie ne se dobri i deka necinat.
I jas na moj 3 prijateli ne im preporacav da kupat gree edniot zema MITSUBISHI drugiot CARRIER a tretiot AERI vivax.@Klima ured , не мора на секоја страна да ни повторуваш, знаеме!
Од мене изгубија две клими, само заради негативниот набој што го создадоа лани на форумов.
Верувам не сум единствениот.
Инаку не треба да се стигматизира брендот заради нив. Плус многу луѓе си имаат купено Gree , ни форум читале ни за форум знаат, неjќе да е да ги нарекуваме нетокму и нив.
Остајте, пополека и форумов ќе си легне на место!
Pa ajde neka zemat I drugite neka gi testiraat klimite a ne samo gree klimive da bidat ovde na meta,pa da se vidi kolku se dobri. Jas kolki so imam ovde videno najmnogu ako ne preteram negde 90% ima klipovi od testovi na gree klimive. I poradi toa so diga tolku prasina a ne deka se favoriziralo. Ajde pokazi kolki e dobra taa tvoja klima so tolku mn ja falish. Nekako ispajga deka sekoj svojata klima si ja fali, a ja kudi na komsiite/komsivkite.I jas na moj 3 prijateli ne im preporacav da kupat gree edniot zema MITSUBISHI drugiot CARRIER a tretiot AERI vivax.
Se nadevam deka forumov ke si legne i deka tie sto go favoriziraat gree ke se smirat.
Neznam kade gledas vo mojot post deka jas ja falam mojata klima jas vo postot kazav koj klimi sum gi preporacal na moi prijateli a ne ja falev mojata klima.Pa ajde neka zemat I drugite neka gi testiraat klimite a ne samo gree klimive da bidat ovde na meta,pa da se vidi kolku se dobri. Jas kolki so imam ovde videno najmnogu ako ne preteram negde 90% ima klipovi od testovi na gree klimive. I poradi toa so diga tolku prasina a ne deka se favoriziralo. Ajde pokazi kolki e dobra taa tvoja klima so tolku mn ja falish. Nekako ispajga deka sekoj svojata klima si ja fali, a ja kudi na komsiite/komsivkite.
Ne gabe se veli: Zad dobriot konj, prasina se kreva
Aj ubo procitaj si gi site tvoi prethodni postovi pa ne samo so ja falish tuku na sekoe ja predlozuvash kako podobra od drugi. Vidi ubo so pisuvash ili ne znajsh so pisuvash? A ne samo to tukui tolku mn negativni postovi prema gree, abe od usta ne ja izvade kako ti da ja imash kupeno.Neznam kade gledas vo mojot post deka jas ja falam mojata klima jas vo postot kazav koj klimi sum gi preporacal na moi prijateli a ne ja falev mojata klima.
Ti definitivno si pomesal nesto bidejki jas nikogas na forumot ja nemam predlozeno AEZI vivax jas imam AEZI a na forumov ja preporacuvam vivax AERI.Aj ubo procitaj si gi site tvoi prethodni postovi pa ne samo so ja falish tuku na sekoe ja predlozuvash kako podobra od drugi. Vidi ubo so pisuvash ili ne znajsh so pisuvash? A ne samo to tukui tolku mn negativni postovi prema gree, abe od usta ne ja izvade kako ti da ja imash kupeno.
Super potrosuvacka, da te sluzi klimata uste 100 godini.Gree Hansol -20 GWH12TB-S3DNA2D
01.01.2018-31.01.2018.
Прегледај го приврзокот 185090
Прегледај го приврзокот 185091
20 дена сетпоинт 25, 10 дена сетпоинт 23, затоа и намалената потрошувачка.