Citajki vaka edinstveno sto mi pajga na pamet za clenovite so plukaat I gi vrejgaat gree klimite se sigurno nekoj dilerchinja koisto gi nemaat na ponuda gree klimite pa mu pajga prodazbata I sega edinstvena cel e ovde da gi ocrnat deka ne cinele gree klimite. Pa daj be luge zosto tolku omraza ne mi e jasno ima tuka novi clenovi koisto sakaat da kupat dobra klima po pristapna cena. Eve I jas pred da ja kupam klimata se zacleniv ovde za da dobijam nekoi informacii I za da naucam pojke za klimive bidejki prva godina mi e kako se gream so klima ured. I dosta ja iscitav temava dosta iscitav po drugi forumi od sosednive zemji duri I od site mozni klimi koj kakov proizvod nudi. Toa so go odberiv za taa cena e stvarno ekstra I zadovolen sum. Bidete objektivni I dosta aman so prepukuvanja I daj sekoj neka spodeluva realni iskustva. Jas dokolki ne sum zadovolen prvo bi reagiral kaj samiot prodavach I zatoa sluzi taa garancija a dokolku nema takva podrska tek togash bi reagiral I bi spodeluval. Se gleda ovde koj so e I zosto se pluka svatlivo e se, na nekoj ne mu odgovara se pogolemata prodazba na gree klimite.