Galven inzineru, te molam ti objasni ni sto sakas da pokazes.Точно време коа заврши првиот дифрост, и на видеото час во кој почнува 2-иот дифрост.
![]()
Ај зирни на 0:21 и на 0:33 и кажи ми шо е?
https://youtu.be/IH_LuSceogE
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pravis nekoi eksperimenti so klimata, nikoj neznae kakvi....pojansni sto sakas da kazes.
Doagas vo nekoja prazna prostorija po 5 min na den i sakas da ja zagrees.
Od videoto samo toa mozam da vidam. Ostavi ja klimata da raboti nekolku dena, pa da vidime.
I ti isto ko onoj "jajceno na oko", kazuvate nekoi prikaski poluvistiniti. Ima GREE servis, javi se, snimaj koga ke dojdat, kazi sto ti kazale, pa posle mjaukaj tuka.
Defrost...defrost....defrost. Sekoja klima ke pravi defrost koga ke ja forsiras da zagree prazna...ladna prostorija. Ne mi e jasno sto pagas tolku vo nesvest.
Se sami strucnjaci, ama nikako da viknat ovlasten servis da im dojde....strasna rabota. Po seto toa iskaca deka ste samo GOLEMI MANIPULANTI NA KOJ GREE IM E TRN VO OKO.[DOUBLEPOST=1517068399][/DOUBLEPOST]
Eve i na tebe da ti odgovoram na tvoeto mjaukanje....EUROVENT....EUROVENT.Не ви проаѓаат смешните манипулации веќе. За тој никаков Еуровент вие да не кажам што би дале, ама го немет ! Грее немет Еуровент и никад нема да имет.
Ги лажеш луѓево Еуровент не бил стандард за квалитет не го барале за увоз !? Па нормално, пошто Еуровент е тест за перформанси на еден уред при одредени услови ! Гаранција дека лади толку и топли онолку ! Кој ненормален би го барал тоа као услов за увоз ! Можеш слободно да увезуваш и најдолен крш ! Токму затоа Грее и смее да се продава слободно. А Грее нема Еуровент оти од 10 клими 3 ќе работат супер а другите 7 ќе бидат тешко ѓубре ! Нема стандарден квалитет ! Затоа нема Еуровент ! Simple as that![]()
Zemi uvezi klima uredi i prezentiraj im go na carina golemiot EUROVENT, kako dokument za kvalitet i dokaz deka E po EU regulativa klimata sto ja uvezuvas.
Ke ti kazat da odis da se slikas so nego na plostad, i da si doneses dokument od proizvoditelot so koj se potvrduva baranoto.
USTE EDNAS, ZAPOMNI, TOJ EUROVENT E EDEN GOLEM TERZGAROSKI DOKUMENT, PO TVOE KAZANO "TEZGERE".
Последно уредено: