- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Denes mi eVivax-ot na 28°C bidejki na gosti imam rodnini so malo dete plus gream 55m2 inace da nemav gosti klimata mi e na 24 °CAko uste sega tvojata AEZI18 (bozemska 5,5ka) so mizerni <610m3/h izduv treba da raboti na 80% ili 90% optovarenost sto se gleda po zadadena T na 28°C (od mozni 30°C) sto ke pravis koga ke zaladi na primer na -7°C???
Sam se izdavas deka ne ti gree klimata....ama ko dete nerazbiras pa ti pisi sama tastaturata i toa sto netreba da go napises.
Mesto na 28°C moite klimi sega na +2 nadvoresna se vaka podeseni 22°C i 23°C....ili za da razberes ona sto ne go nerazbiras ....na 40% rabotat moite....ili na UPOLA od tvoite za na 8metra bidat izmereni 23°C. Ako zadadam 28°C otide Termometarov na 27°C
Прегледај го приврзокот 184246 Прегледај го приврзокот 184245
I namesto da se zanimavas so mene pomogni mu na covekov sto ima gree klima i za 2 meseci ima defekt pa bidi human @Strelec pomogni mu na covekov.
Zdravo, da ve zamolam za pomos, klima gree amber 12sdba, pred 2 meseci ja zemav vcera super rabotese odednash zamrzna i nema sansi da se otopi, brmci pojako motorot i javi L3 greska i se izgasna, pustav na ladenje da vrti za da otopi mrazot no nisto motorot ne se ni pali niti vrti niti otopava, stoi zamrznat, koga prebacam na greenje duva mlako 10-ina minuti i pak pojavuva L3 i se gasi, pomos?