- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.761
- Поени од реакции
- 7.690
Контрабандата на Шушибаtzaltko moze da pomogne kako strucno lice, Forall....ajde kazete nesto[DOUBLEPOST=1515260411][/DOUBLEPOST]Greska, Forall e od marketing, ne e on za strucni soveti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Контрабандата на Шушибаtzaltko moze da pomogne kako strucno lice, Forall....ajde kazete nesto[DOUBLEPOST=1515260411][/DOUBLEPOST]Greska, Forall e od marketing, ne e on za strucni soveti.
Не се праи глуп. За еден ден да дадеш 250 евра плус треба да си неписмен.Lani imase temperaturi pod -20C , ili si zaboravil. Ocigledno lugeto barat i takvi klimi.
Dosta so kumbinja veke.
Prvata e AMBER na GREE, vtorata e VIVAX ne e GREE.[DOUBLEPOST=1515261225][/DOUBLEPOST]Amber od Cooper and Hunter
https://m.technoprestige.com.ua/cooperhunter-ch-s12ftxam2s-sc/
Amber во издание на Ambista.
https://varmepumpshopen.se/produkt/ambista-electric-alpha/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemoj da si nervozen, poleka smireno, deneska e praznik. Ne e kulturno da kazuvas na nekoj deka e ''glup''.Не се праи глуп. За еден ден да дадеш 250 евра плус треба да си неписмен.
Prvata e AMBER na GREE, vtorata e VIVAX ne e GREE.[DOUBLEPOST=1515261225][/DOUBLEPOST]
Nemoj da si nervozen, poleka smireno, deneska e praznik. Ne e kulturno da kazuvas na nekoj deka e ''glup''.

Sto marka na klima imas ?Едно прашање. Последниве два дена климава нон стоп на секој 15-20мин ми издишува.. Она "Кшшшш" прави и почесто ги затвара перките во хоризонтала како да ја постигнала температурата ама на апликацијата на мобилен не ми дава дека ја има постигнато. Пример 26'C и имам зададено. Ми дава 22'C дека е на клима термостат.
Што е тоа така што прави кшшшшшшшш и дали е нормално. Знам така ми правеше пред месец дена ко беше студено и ќе правеше дефрост ама сега не е студено надвор и не дава на дисплеј DF како што даваше ко ќе правеше дефрост
?!?!?
Jas veke ja imam gree amber prvata opcija I sum zadovolen I za sporedba spored specifikacii podobra opcija spored mene e gree amber I zatoa se odluciv za taa klima plus dobiv 5% popust. I drugo gree e nordic verzija sto ne e slucajot kaj toshiba. Moe mislenje e deka toshiba e japonski brend sto e povejke na pazarot na klimi I e dokazhana, a gree e kineski brend sto vleze so pristapni ceni za toa so go nudi vo pogled na specifikacii. Sporedba nesto slicno kako huawei sto vleze, ete I huawei go imam p8 lite pa super telefon e. Jas kako korisnik na gree amber 18k btu sum zadovolen za ovie 2 meseci koristenje.вака настрана кој е за едните кој за другите или кој го застапува или промовира едниот или другиот бренд,
едно прашање за тебе и за сите останати што би одбрале вие од оваа споредба ако разликата е 1.500 до 2.000 денари ама за себе не за шиткање на широки народни маси?
https://klimi.mk/sporedba.php?id1=250&id2=256
јас би фтората опција иако е поскапа за минимум
Sto marka na klima imas ?
Zatoa GREE Lomo Eco e best buy, na 50% od cenata na '' Шушумигите''.Кога споредуваме и рамниме клими според цена да го споредиме и ова
(Фала богу братска Блгарија открива многу тајни на манипулантиве од Шушиба.)
Соголени две клими, лево e Економик Кариерата од "само" 34.000 на капиларка и едноредов изменувач, десно помалката...Мирајка-13јска од 39.990
Обаче Едноредов топлообменик при двете момички.......левата обикновена и на капиларка покрај едноредовиот, десната и помалката, олеснета за 6,5кг
![]()
![]()
И коментарот испод сликиве.....смукалката на Бирократот кај Шушумигите додава KWти
Прегледај го приврзокот 183179
Mоментално ова е најдобро за парите (еев и двореден изменувач)Zatoa GREE Lomo Eco e best buy, na 50% od cenata na '' Шушумигите''.
Od prilozenoto se gleda koj manipulira so kupuvacite, Midea spakuvana vo Carrier i Toshiba za super cena. Sramota[DOUBLEPOST=1515263443][/DOUBLEPOST]Bravo za Strelec sto gi dava podatocive. Ova e seriozen pristap. Pozdrav do nego.
Ova ti e nekooja reklama za GREE....ili sto?