Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bedni 53.8 C posle 15 min forsiranje na kompresorceto 9tche, setpoint 30. Ednostavno na kutroto tolku mu e silata. Da kosta 25.000 kolku sto vredi ke bidi OK. Vaka e bruka od klima. A nastrana OCIGLEDNIOT SEKOMU FAKT OSVEN TEBE deka stepenite se 53.8 C . Aj jbg, raduvaj se i baziraj prikazni na lazni fakti, kako i sekojpat. Site inverteri im se bazirani na lazni fakti i brojki ! ZATOA NEMAAT EUROVENT ! Simple as that !Ne sakas da ucis t.e. naucis nesto, 47 na salotejp, 58 so normalno merenje. Za Hansol sosema normalen izduv od 58C. Taa sto ja predlagas i sakas da ja sporeduvas so Hansol, slobodno kupi si ja.
Си беше еден убав летен ден.[DOUBLEPOST=1515189264][/DOUBLEPOST]Kako i da e MIDEA e daleku pojaka podobra pokvalitetna od Gree
Не е исто 50степни на издув со проток 500m3h и со 650-700m3hBedni 53.8 C posle 15 min forsiranje na kompresorceto 9tche, setpoint 30. Ednostavno na kutroto tolku mu e silata. Da kosta 25.000 kolku sto vredi ke bidi OK. Vaka e bruka od klima. A nastrana OCIGLEDNIOT SEKOMU FAKT OSVEN TEBE deka stepenite se 53.8 C . Aj jbg, raduvaj se i baziraj prikazni na lazni fakti, kako i sekojpat. Site inverteri im se bazirani na lazni fakti i brojki ! ZATOA NEMAAT EUROVENT ! Simple as that !
Mozete da placete kolku sakate, sepak GREE E NO.1Bedni 53.8 C posle 15 min forsiranje na kompresorceto 9tche, setpoint 30. Ednostavno na kutroto tolku mu e silata. Da kosta 25.000 kolku sto vredi ke bidi OK. Vaka e bruka od klima. A nastrana OCIGLEDNIOT SEKOMU FAKT OSVEN TEBE deka stepenite se 53.8 C . Aj jbg, raduvaj se i baziraj prikazni na lazni fakti, kako i sekojpat. Site inverteri im se bazirani na lazni fakti i brojki ! ZATOA NEMAAT EUROVENT ! Simple as that !
среќен роденден Мијазаки
Нема Еуровент ни Аери па го промовираше на долго и широко....Да имаше Грее еуровент немаше да постојат дискусииве воопшто.
Сме рекле 200 пати до сега.
Vivax Aeri.