Ako sakas ako ne ti e tesko sliknija vnatresnata i nadvoresnata edinica na Midea klimata
I uste nesto da te prasam dali mideata sto ja imas ima I FEEL senzor na dalecinskoto
Pozz
Мидеата има follow me опција не ifeel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako sakas ako ne ti e tesko sliknija vnatresnata i nadvoresnata edinica na Midea klimata
I uste nesto da te prasam dali mideata sto ja imas ima I FEEL senzor na dalecinskoto
Pozz
Kakva e e taa follow me opcija za sto se koristi dali e ista kako I FEELМидеата има follow me опција не ifeel
Да истата е дури и за разлика од повеќето клими покажува температура на местото каде е даљинското!!!Kakva e e taa follow me opcija za sto se koristi dali e ista kako I FEEL
Fala na odgovorot pozz i dolgo da te sluzi midea-ta.Да истата е дури и за разлика од повеќето клими покажува температура на местото каде е даљинското!!!
Чинат! Колку што чинат!и сега дали чинат овие евтиниве клими МАХ или не?
Кој ги продава и која Цена... пошто не гледам кај Агротехна дека има?Ima li nekoj MAX inverter klima da spodeli iskustvo kako e zadovolen.
Koga prasal prijatelov za MAX inverterite vo agrro tehna mu kazale deka naskoro ke stignat a na sajtot na agro tehna pobaraj vo kategorija ladenje greenje i klimi.Кој ги продава и која Цена... пошто не гледам кај Агротехна дека има?
Vivax AEVI e isto odlicna klima so odlicen dizajn na vnatresnata edinica.Ко што гледам midea е поголем производител и од gree. Имаме ли на форумов некакво општоприфатено мислење за квалитетот на мидеа и дали има некој модел на мидеа што е станат популарен заради својот квалитет, како што порано имаше модели на Vivax(gree)?
Ко што гледам midea е поголем производител и од gree. Имаме ли на форумов некакво општоприфатено мислење за квалитетот на мидеа и дали има некој модел на мидеа што е станат популарен заради својот квалитет, како што порано имаше модели на Vivax(gree)?
...
Vivax AEVI e isto odlicna klima so odlicen dizajn na vnatresnata edinica.
...поради вина на ЕВН ми изгоре електрониката на надворешната единица...Наравучение по мене не купувајте од препродавачи кој немаат овластен сервис и гаранција.
На Нејзино место Ставив Грее Амбер 3ка презадоволен ја врши истата работа како и тошибата со помала бука и помалце оптоварување. Имено за период од 2 саата истата вчера ми крена од 19 на 23 значи 80м2.
На Горниот спрат лани Купив Мидеа 3ка Исто така презадоволен, тивка и лесно ми грее 70м2 4 соби нормално потпомогната од Долнава...
Исто имам и Даикин 5ка монтиран лани исто како и АМБЕРОТ грее 80м2 ги загрева без проблем..
Значи никој не ни побара бесплатна туку платна ама со нормална цена, рецимо ако имаш сличен Проблем со Беко или ЛГ може ке добиеш и безплатна а може и со цена која нема да биде поголема од 6000 до 8000 ден. Ама во овој случај пошто овие пацериве не се овластен сервис туку ги плаќаат деловите за да ти ги вградат и скоро никогаш немаат залиха и за да не се замараат ке ти кажат дека плочката е 100е поевтина од новиот модел на Тошиба. Во случајот со овластен сервис сервисерот секако од производителот ја наплаќа услугата а делот го има на залиха.Gree e najgolemiot proizvoditel na Rezidentalni Klima uredi ako na toj segment ti se odnesuvase uviduvanjeto..[DOUBLEPOST=1513185733][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 181728
Dizajnot na snaava mnogu dobar ama malce galamdzika bila po doma[DOUBLEPOST=1513187534][/DOUBLEPOST]
Druze mislam deka bilo koj i od onie sto imaat i ovlasten servis i stogodisna garancija ako ustanovat deka defektot e nastanat poradi tzv "promena na strujniot napon na mrezata" (od koj site do eden proizvoditeli se ogradeni vo malite bukvi vo garancijata) nema da ti prifatat besplatna popravka.
Bi te zamolil pokonkretno da opises na kolku sprata e kukjata na koj sprat koja klima gree i koj model konkretno za daikinot, dali drzis segde otvoreno megju spratovite posto spomnuvas "se potpomaga" malce e zbunuvacki zatoa prasuvam.