Volku gluposti vo eden post nemam procitano na temava a skoro cela ja imam procitano.
Jas sum vinoven sto plativ firma da mi montiraa klima a tie jako zaebaa rabota, vazi.
Kako usrale taka i ke si sredat trpenie samo i resitelnost da isteras do kraj..za razlika od porano si funkcioniraat sluzbite strav im e da ne gi pisuvaat po fejsbuci i elektronski novini ako nisto drugo, imas dovolno sluzbi i nivni telefoni koi se diskutirani na forumov i na koi mozes da im se obratis.. Solidno platena montaza a nikakva realizacija ne treba da ima progja veke u mk. Dosta vise od priuceni nedokvakani izgubeni vo profesijata "monteri'!! Za nekoja idna montaza iskoristi gi pozitivnite korisnicki iskustva na temava i pobaraj go Primarius Dr. @kodus za da bides siguren vo profesionalna i odgovorna montaza..
@Forza Milan!!! druze na sekoj moze i ponekoj detalj sigurno ke mu promakne na montaza a osobeno ako si dzivana i ti e prva klima sto ti ja montiraat.. Ke vlezat ke pocnat cekaj ova cekaj ona busat vlecat tebe nov stan da ne ti se izgrebe nesto ili osteti gleas, plus zena ako drnda ili dete ako te vlece na sto poprvo da mislis, za edno ke im kazes vaka sakam oni 10 teorii ke ti vadat pa posle na slednoto vikas jok neka stanat neka namontiraat i da ne gi gleam vise. Taka bese kaj mene za Daikinot iako imav dovolno znaenje sto da baram i pazam pak nekoi sitnici ne se sredija pa otposle najdov razbiranje od Ics koe e za pozdrav sekako i vtorata montaza od spomenatiot Dr pogore zamisli morav da izlezam hitno a tolku bev "naostren" da pazam na detalji i ko sto imam pisano dur se vrativ za pola saat oni zavrsile skoro sve ama fala Bog profesionalci i mirna backa..