- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.671
- Поени од реакции
- 7.544
togas 5000% imas ELEKTROMAGNETEN VENTIL. Inace na slikite mnogu ubavo se gleda (toa e bas onaa vo preden plan so crn kabel preku koj go kontrolira elektronikata), tuka nema ni traga od kapilara.
@Strelec po se izgleda si vo pravo, na slikata ne se gleda najdobro dali nekoe od cevcinjata od 4-krakiot ventil e povrzano so "EEV-to" koe normalno treba da ima vlez i izlez na potisniot vod.
..............
Sekogas imajte na um deka eden covek i edno magare se SEKOGAS popametni (doduse i poglupavi ) od eden covek.
Zlatko со твојот прв пост како за добредојде, Ти, како голем познавач на HVAC уреди се извади дека не си видел добро и тоа те вади од ситуација ?
Ok...Ај ке преминам и преку тоа, иако сум 50год а ти вероватно и постар може и да негледаш добро, но му признаваш ЕЕВ на очигледна слика од 4-крак вентил на @macci ВИП манипулант кој не е од вчера, кој бил и контролор на монтажа во Фонко, сам ја монтирал неговата LG клима, и сигурно е во оваа бранша Ти му поверува дека контролоров на монтажа незнае да разликува ЕЕВ од 4крак вентил ?

Сигурен сум дека иако беше баниран си ја прател темава па си ги прочитал и овие негови постови....лаже за Еуровент, твин компресор и ред работи...пост напишан од маниупулантов на кого Ти наводно на "недогледано" му поверува на сликите и напиша дека е ЕЕВ ? Зашто ? Зашто некој нема да ја сврти наредната страна ?

И сега на кого да му верува Магарето ?
Ке ги пратам твоите идни постови, и секоја "недогледана" "недочуена" или било каква маниупулација ке ти ја разоткријам, биди сигурен во тоа.
Последно уредено: