Tuka se slozuvam, izolacijata e taa so treba da bide na vrvot od prioritetite, bez dobra izolacija se drugo e gubenje na vreme i pari.[DOUBLEPOST=1513346205][/DOUBLEPOST]
Hehe, greska si, prasaj gi kolku im e ubavo sabajle koga im se skockani jajcata od ladno i koga trcaat ko blesavi da ja zapalat peckata uste po pigami. :V
А ти као твојо супер мега хипер инвертер го палиш насабајле na -5C , -15C и одма , секундарно дува со +55 Ц и прави растур по дома, за пола саат сауна и јајцата ти се округли а не скоцкани

„Абе иди бегај“ што би рекол Жикина Династија

Е сега што ќе ми реплицираш, дека треба да ја оставаш цела вечер на помала температура да си крцка климата ?
Епа и тие си го оставаат ќумбето со еден голем буков ќутук кој држи жар цела вечер и сабајле е супер пријатно. Само си доставаат уште еден голем ќутук после будење во тоа вратиштето и пак се мирни до пладне...Значи не е така едноставно ! Има многу аспекти и ништо не е црно бело туку различни нијанси на сиво ! И после се чудите зошто има еден куп екстремно незадоволни од нивните инвертери ! Епа има, епа ради вас ! Оти без никаква причина ги лажите дека со 1500 - 2000 ден месечно ќе се греат на 25 Ц цел стан...