друже на тој форум бев 12 год, и 80% од скопјаништата што имаа мерак за биткоин ги учев како 1-во оделенци од буквата А па натаму, и на крај откако ги научив сите и почнаа да вадат пари, еден ГЛУП модератор ( цвиќераш ) ме банира перманентно заради уште поглупа работа- ОДБИВ ДА МУ ОБЈАСНАМ КАКО И ТОЈ ДА ПОЧНЕ ДА ВАДИ ПАРИ ОД КРИПТОВАЛУТИМислам најстручен и најбрз одговор ќе добиеш на IT форумот, оваа тема.
ете за тие што не знаат да научат какви се луѓе има во нашето скопје- демек тој бил со факултет, а јас од село, па се сум знаел[DOUBLEPOST=1511563066][/DOUBLEPOST]
јас имам пишувано во повеќе наврати за македонските конвектори Lial, го имам веќе 4-та година и не ми се гледа на видеото дека има минијатурен грејач, плус термостатот иако му е механички, ептен е осетлив и прецизен, Т варира со 0.1-0.2с максимумМаслен радијатор, дефинитивно ! Имам 4 маслени радијатори и 2 ѓубриња панелни конектори демек од скапите Atlantic i Thermor од по 2.5KW со прецизни електронски термостати бла бла бла , кои во реалноста се само една лимена лесна тенекија со минијатурен грејач !
https://youtu.be/7FKJ7hD8oYo
Последно уредено: