Имав искуство со панели ( марки)напишав да не ги даде некој парите за џабе а ако имаш и ти нешто конструктивно напиши ако не тогаш не можам да ти помогнам.На такви страшни клими хансоли ти докупуваш панели?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Имав искуство со панели ( марки)напишав да не ги даде некој парите за џабе а ако имаш и ти нешто конструктивно напиши ако не тогаш не можам да ти помогнам.На такви страшни клими хансоли ти докупуваш панели?
друже на тој форум бев 12 год, и 80% од скопјаништата што имаа мерак за биткоин ги учев како 1-во оделенци од буквата А па натаму, и на крај откако ги научив сите и почнаа да вадат пари, еден ГЛУП модератор ( цвиќераш ) ме банира перманентно заради уште поглупа работа- ОДБИВ ДА МУ ОБЈАСНАМ КАКО И ТОЈ ДА ПОЧНЕ ДА ВАДИ ПАРИ ОД КРИПТОВАЛУТИМислам најстручен и најбрз одговор ќе добиеш на IT форумот, оваа тема.
јас имам пишувано во повеќе наврати за македонските конвектори Lial, го имам веќе 4-та година и не ми се гледа на видеото дека има минијатурен грејач, плус термостатот иако му е механички, ептен е осетлив и прецизен, Т варира со 0.1-0.2с максимумМаслен радијатор, дефинитивно ! Имам 4 маслени радијатори и 2 ѓубриња панелни конектори демек од скапите Atlantic i Thermor од по 2.5KW со прецизни електронски термостати бла бла бла , кои во реалноста се само една лимена лесна тенекија со минијатурен грејач !
Нова градба. Каде би ја поставил ти?Ако е нова градба максмимум 3,5ка, страшна изолација ќе имаш и минимални топлински загуби.
Od Daikin bi ti go preoporacal ovoj model za vo dnevna https://klimi.mk/product.php?id=223Ако може совет за лаик: која јачина на клима за стан 66 м2 на јужна страна, најгоре во новоградба и три отворени ѕидови. Дали може со една појака цел стан да се грее/лади или пожелно е една за во дневна со кујна (околу 35-40 м2) и уште една во ходник да ставам пред двете спални? Дали реално може да се грее на добар скап инвертер и кога е -15/-20 или тогаш комбинирате и друго греење? Има некој искуство со Даикин? Вредат за парите или подобро е Грее да се земе со слични карактеристики?
Ти благодарам! Поубава да ти се врати ПоздравБраво, одлична зделка со здравје да си ја користиш
Од која продавница и место?Здраво! Јас вчера на Блек Фрајдеј од Грција купив Fujitsu ASYG12LLCE за 400€ а кај нас истата во Хидросет е 39800ден или 660€ Убав викенд на сите!
Megaeuronics - LerinОд која продавница и место?
Со здравје да ја користиш и долго да те служи. Се надевам дека ќе споделиш искуство ( во колкава површина е поставена, како грее и сл.)Здраво! Јас вчера на Блек Фрајдеј од Грција купив Fujitsu ASYG12LLCE за 400€ а кај нас истата во Хидросет е 39800ден или 660€ Убав викенд на сите!