Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Gree ne e NO.1 ima mnogu pojaki marki TOSHIBA MITSUBISHI DAIKIN PANASONIK SE NO.1 a ne klineski gree
Ima mnogu postari kompanii, od koi edna od navedenite se odluci za tesna sorabotka so GREE, a toa e DAIKIN, od koja pricina neznam...ama ke se doznae.
Od nekoi informacii koi gi znam, vo naednite godini, ke bidat najrenomirani DAKIN, PANASONIC i GREE. Ke dojde vremeto i ke vidime.
Sepak na globalno nivo ,GREE vo momentot e No.1, sakale ili ne.... toa e vistinata.

Za info na site, GREE prizveduva za :
1. DAIKIN
2. CARRIER
3. YORK
4. C&H, koja e OEM brand, nema svoja proizvodstvena linija
I uste mnogu OEM brendovi niz svetot.

Lugevo nikako da razberat, kupuvacot...doticniot koj i da e od Bitola, ....od kaj i da e, moze da se pozali vo Greemak. Istiot nikogas dosega se nema pozaleno vo Greemak....nitu na tel...nitu na mail....koj treba da mu pomogne....."dastan"....."petko"...."stanko".....

Абе се тоа убаво, што си кажуваш ама немаш факти, а директно и главниот портпарол на форумов за Gree ти го побива тврдење
Кај момаков е идено од сервис,

Сакаш да кажеш................
Ako servisot nemoze da ti go resi problemot, Greemak ke ti go resi. Pojasno od ova nema.[DOUBLEPOST=1510428928][/DOUBLEPOST]A greemak ke si go resi so servisot.[DOUBLEPOST=1510428997][/DOUBLEPOST]Mnogu prosto, toa e resenie za sekoja seriozna kompanija, kako GREE=Greemak.

Сакаш да кажеш................
еве членов се нуди за помош, реагирај кај него (или преку него) може ќе се ти излезе во пресрет а и ти ќе се искупиш кај другарот за препораката :D, може најдобро ќе се заврши лошо почнатата работа пробајте ништо нема да ви биде.
ако биде приказнава со среќен крај и греемак ќе си ја поправат репутацијата тука што си ја заработија небитно дали е заслужено или незаслужено, пробај и ќе кажеш како ќе се заврши ништо не губите само може да се добие .

Od tuka ja kupiv,Nov model prezadovolen potrosuvacka za 11 dena ,24/7 za noemvri 50 kW,imas na eurovent za Fujitsu llcc,nema da pogresis klima na dolgi stazi se sto e japonsko vredi koga imas znaes sto znaci greenje
јас имам Fujitsu 12 LUCA оваа 4та сезона како се греам со неа 24/7. Сега греам со отворени врати околу 40 м2 . модулира 220 -270 w на моменти сум забележал како модулира под 200 w Втората клима Fujitsu 07 LMCА сеуште не се користи.[DOUBLEPOST=1510430157][/DOUBLEPOST]
Fujitsu 18LFC ja kupiv po preporaka na Strelec :)
Секоја чест за коректниот предлог на strelec. Поздрав до него, знае тој да биде коректен, особено што во случајот се работи за барање на една дама, која можеби е и единствена на овој форум.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom