- Член од
- 18 април 2014
- Мислења
- 373
- Поени од реакции
- 678
Ај да се пофалам, денес ја зедов од Грција. Се надевам ќе ме грее, ако не ќе си купам GREE
![]()
![]()
![]()
Колку ти испадна? Со враќање на данок и како со царина?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да се пофалам, денес ја зедов од Грција. Се надевам ќе ме грее, ако не ќе си купам GREE
![]()
![]()
![]()
Колку ти испадна? Со враќање на данок и како со царина?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakam za zimovo da zemam nekoja klima sto ke mi sluzi za greenje ( do sea na termo pecki smetkite se stancaat ko elektrana da imam doma ). Se raboti za prostor od 50-55 m2 dnevna so kujna i plus use edna soba vo kukja so dobra izolacija. Visinata na plafonot e 2.5 m maks. 

I VIVAX-OT AEYI e nov model po specivikacii e odlicna no so tek na vremeto ke vidime kako ke se pokazeAmber e нова клима, тек треба зимава да видиме како ќе се покаже.
Ама ти знаеш каква ќе биде, и веднаш ја спореди со Мидеа, ова извини, со Вивакс...![]()
Tака де. Зборуваш за два нови недокажани модели, ама заклучи дека едната,I VIVAX-OT AEYI e nov model po specivikacii e odlicna no so tek na vremeto ke vidime kako ke se pokaze
[DOUBLEPOST=1507195135][/DOUBLEPOST]
Ако изолацијата е добра (и со тоа топлотната загуба мала), тогаш во добра позиција си да можеш да завршиш работа и со ~5KW од осреден бренд. Што е добро во твојов случај, пошто за 50-60К денари нема ни теоретски шанси да купиш една 5ка или две 3.5ки направени во Јапонија.prostor od 50-55 m2 dnevna so kujna i plus use edna soba vo kukja so dobra izolacija. Visinata na plafonot e 2.5 m maks.
...Dali dve pomali ( edna 2.5 edna 3.5 ) ili edna pogolema 5.5ka. Dajte nesto marki, japonci, kinezi, marsovci. Budzetot okolu 50-60 iljadi.![]()

Jas ne gledam vo idninata a ti neznam zosto pojstojano go spoteduvas VIVAX so Midea vivax si e vivax midea si e midea neznam zosto gi sporeduvasTака де. Зборуваш за два нови недокажани модели, ама заклучи дека едната,виваксотмидеата, е подобра?
Ако гледаш во иднината, дај кажи некои резултати за спортска прогноза
Многу е очигледно дека многу работи не знаеш. Во случајов, не знаеш дека Вивакс климите кои се сега на пазарот (и почнувајќи од пред година-две), се ремаркирани Мидеа клими, или полоши.Jas ne gledam vo idninata a ti neznam zosto pojstojano go spoteduvas VIVAX so Midea vivax si e vivax midea si e midea neznam zosto gi sporeduvas

Pa VIVAX do pred dve godini bea so gree a sea se so midea ama jas tuka ne gledam nikakov problem jas imam vivax i sum prezadovolen odlicen KVALITET.VS.CENAМногу е очигледно дека многу работи не знаеш. Во случајов, не знаеш дека Вивакс климите кои се сега на пазарот (и почнувајќи од пред година-две), се ремаркирани Мидеа клими, или полоши.
И еј, немој да мислиш дека заборавив дека не ми набаци некој резултат за спортска прогноза (пошто нели, гледаш во иднината). А убаво те замолив некој пост погоре.![]()
Немам јас ништо против Даикинот...
На аутофан прави залети па потивко и страшно иде на нерви ама мислам дека појака клима кога ќе постигне некоја температура ќе работи посмирено.
Ne sum po sportot i nemam rezultati a za toa deka vivax e so midea odamna znam ne se sekirajРезултати за спортска прогноза не даваш, ама барем научи дека Вивакс = Мидеа (плус лепенка со натпис Вивакс).![]()

deka vivax e so midea odamna znam ne se sekiraj![]()

neznam zosto pojstojano go spoteduvas VIVAX so Midea vivax si e vivax midea si e midea neznam zosto gi sporeduvas