Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne da ne ni se pisuva....ama se umorivme@Strelec pa za toa lomo I mislev, ne za eco-to, deka LCLH ima ist kompresor 2.5ka so 3.5ka ama ne vi se pisuva za toa?
Jas ne merev od telefon,orientacionata temperatura ja kazav od termometerot od kolata koja mi e nadvor.i bas togas se vrativ od gosti i na vrakanje bese -12.-12 In Your Dreams....ili samo na tvojot telefon.
I ako ne e moj stil )
Ti si prevartant druze i nisto pojse....boli i mene kurac kaj si gi pikal termometrite pred da gi slikas...ama prevara si po Default(zenojebac ti e komentarot na profilot i toa e dovolen dokaz...ebi nekoj drug ne nas tuka)....koj ti e kurac be na tebe....kupi LGinverter a se grees na kotle na struja od 24Kw???....meris termonetri AMA ne na LGto inverterot svercan od grcka tuku na eban Favorit 10god star On/Off i go meris stapot so sto??? so Gree ? A be goni se leci se na drugo mesto ako od Vivax bolji procent zimas zemi izmeri nekoja nivna klimaJas ne merev od telefon,orientacionata temperatura ja kazav od termometerot od kolata koja mi e nadvor.i bas togas se vrativ od gosti i na vrakanje bese -12.
Gledam deka uste nemozes da poveruvas na slikite sto gi postirav togas.ednostavno nemozes da se pomiris so realnosta.
Pak ke ti kazam toa sto go dobiv toa go postirav i nemam nikakva potreba da se dokazuvam ili ne lecam kompleksi.
boli me kurac dali ke veruvas ili ne.
Tie displejcinjata sto pokazuvaat temperatura sto jas naracav uste edno koe pisav deka go cekam,go naracav bidejki imav edno takvo koe uste koga mi stigna ne pokazuvase tocno.imase nekoja razlika od +5,6 stepeni.ene go vo podrum,novo.
Nikogas ne se vodam od temperatura od mobilen,znam deka ne e tocna.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Lepi,ti stvarno si zabegan.sum imal dobro mislenje za tebe ama posle ova NE.Ti si prevartant druze i nisto pojse....boli i mene kurac kaj si gi pikal termometrite pred da gi slikas...ama prevara si po Default(zenojebac ti e komentarot na profilot i toa e dovolen dokaz...ebi nekoj drug ne nas tuka)....koj ti e kurac be na tebe....kupi LG a se grees na kotle na struja od 24Kw???....meris termonetri AMA ne na LGto inverterot svercan od grcka tuku na eban Favorit 10god star On/Off i go meris stapot so sto??? so Gree ? A be goni se leci se na drugo mesto.

Za mene pisuvaat 90%, za tebe ni 9%Pa ima li pogolem prevarant od tebe za koi pisuvaat 90℅ clenovi po celava tema?

Tablica da ti napravam so oznaki na kompresori od Midea do Toshiba pa ti biraj koja 9ka ja sakas ?@Strelec ne se praj mnogu pameten tuku napisi gi oznakite na kompresorite za 2.5 i 3.5 na gree lomo lclh, tolku e tesko?
U koj post si baral odgovor od GT1? Si gi pomesal loncinjata i me oznaci vo prethodniot post, unazad da citam i da baram kaj i od kogo si baral mislenje tolku ne si mi biten....sekako ke ja utnes rabotata

Toj muabet na 100tici strani se provlekuva unazad niz temava i verovatno znaes deka e zamajavanje narod so interes, ako neznaes i ti si u zabluda....SITE go Pravat toa....BAS SITE....i Euroventgiite stavaat isti kompresori vo 9ki i 12ki....ako na toa ti e akcentot na linkov ozbilno ke ti pravam tablica nema drugo, ama posle tablicata so ke zboris ke ti zatnam usta i na tebe i na tzlatko i sto?

Значи држи муабетот дека овој модел не се продава на никое друго место освен во МК. Некој седнал и земал ефтина надворешна, па ефтина внатрешна, па и па дури имало простор во цената и вифи модул да стави, и создал клима со добра цена, и 5 години гаранција(1+4) ако сервисерите доаѓале да ја одржуваат, кое одржување кога нема никакво упатство за ништо. Упатствата се за други модели кои реално постојат.Bitnoto e vo oznakata 12 QB
A drugiot del od oznakata pokazuva koja e vnatresna ( postojat poveke modeli vnatresni edinici na raspolaganje)
Vo toa e razlikata.