Bitnoto e vo oznakata 12 QB
A drugiot del od oznakata pokazuva koja e vnatresna ( postojat poveke modeli vnatresni edinici na raspolaganje)
Vo toa e razlikata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A drugiot del od oznakata pokazuva koja e vnatresna ( postojat poveke modeli vnatresni edinici na raspolaganje)
Vo toa e razlikata.

Mislev na volumenot na kompresorot@Strelec ne mozes da mi plesnes zasto ne si svatil, on vika vivax ne se znae sto kompresor ima a jas velam ko za Gree pa da se znae sto kompresor ima I deka od Gree ne se niti Toshiba niti Mitsubishi pa da se znae , ili I ednite I drugite se ist level kineski kompresori bas kako sto rece srbinot a toa za Daikin deka se mozes da sanjas, taka isto me lazea I od Zorba, ako e Daikin, Daikin neka pisuva na nego. Prasanje e dali poevtinite modeli na Daikin se Daikin a ne Gree se Daikin
Pa neli cop mop ima zasto da vlece mnogu struja? Trosi 1 dava 4 neli taka bese klima e toa ?
Ne ti ne si svatil....Aeri/Aesi/Aezi ima Vivaksi mnogu, definiraj koj e toj sto go ramnjas so LomoEco a postiras link od Lomoto koe ne e 19990 ama ti ne svakjas ni sto e razlikata pomegju 2te Lomoa...linkot na Uk ti e za drugoto Lomo so greacite do -20 so EEV i dvoredniot....ako toa go ramnjas so Vivaxite da si kupis Vivax najubo....za tvoe info (i na tzlatko) toa Lomo LCLH go ima na Eurovent ama dodeka svatite vie dvajca....ke vi kazeme odkoga ke si kupite vivaksi@Strelec ne mozes da mi plesnes zasto ne si svatil, on vika vivax ne se znae sto kompresor ima a jas velam ko za Gree pa da se znae sto kompresor ima I deka od Gree ne se niti Toshiba niti Mitsubishi pa da se znae , ili I ednite I drugite se ist level kineski kompresori bas kako sto rece srbinot a toa za Daikin deka se mozes da sanjas, taka isto me lazea I od Zorba, ako e Daikin, Daikin neka pisuva na nego. Prasanje e dali poevtinite modeli na Daikin se Daikin a ne Gree se Daikin
Pa neli cop mop ima zasto da vlece mnogu struja? Trosi 1 dava 4 neli taka bese klima e toa ?
[DOUBLEPOST=1485038855][/DOUBLEPOST]
Eve kolku vadi LomoECO nepoznatata klima sto iljadnici ja kupija i ne se zalat.... 2,9KW na -7 i 3,2Kw na -10 dovolno li e za cenata?Да имав пари за клима со еуровент, ќе купев, туку ме итересира колку снага може да има оваа клима на -7 или -10 дали ке задоволи и ќе загрее на овие температури, бидејки знаеме декаи паѓа снагата на климата со пад на надворешната температура, Ме интересира дали на -7 снагата би била барем 2,5кW, или ќе земам поголема или подобра.

Ne da ne ni se pisuva....ama se umorivme@Strelec pa za toa lomo I mislev, ne za eco-to, deka LCLH ima ist kompresor 2.5ka so 3.5ka ama ne vi se pisuva za toa?
Jas ne merev od telefon,orientacionata temperatura ja kazav od termometerot od kolata koja mi e nadvor.i bas togas se vrativ od gosti i na vrakanje bese -12.-12 In Your Dreams....ili samo na tvojot telefon.
I ako ne e moj stil )
Ti si prevartant druze i nisto pojse....boli i mene kurac kaj si gi pikal termometrite pred da gi slikas...ama prevara si po Default(zenojebac ti e komentarot na profilot i toa e dovolen dokaz...ebi nekoj drug ne nas tuka)....koj ti e kurac be na tebe....kupi LGinverter a se grees na kotle na struja od 24Kw???....meris termonetri AMA ne na LGto inverterot svercan od grcka tuku na eban Favorit 10god star On/Off i go meris stapot so sto??? so Gree ? A be goni se leci se na drugo mesto ako od Vivax bolji procent zimas zemi izmeri nekoja nivna klimaJas ne merev od telefon,orientacionata temperatura ja kazav od termometerot od kolata koja mi e nadvor.i bas togas se vrativ od gosti i na vrakanje bese -12.
Gledam deka uste nemozes da poveruvas na slikite sto gi postirav togas.ednostavno nemozes da se pomiris so realnosta.
Pak ke ti kazam toa sto go dobiv toa go postirav i nemam nikakva potreba da se dokazuvam ili ne lecam kompleksi.
boli me kurac dali ke veruvas ili ne.
Tie displejcinjata sto pokazuvaat temperatura sto jas naracav uste edno koe pisav deka go cekam,go naracav bidejki imav edno takvo koe uste koga mi stigna ne pokazuvase tocno.imase nekoja razlika od +5,6 stepeni.ene go vo podrum,novo.
Nikogas ne se vodam od temperatura od mobilen,znam deka ne e tocna.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Lepi,ti stvarno si zabegan.sum imal dobro mislenje za tebe ama posle ova NE.Ti si prevartant druze i nisto pojse....boli i mene kurac kaj si gi pikal termometrite pred da gi slikas...ama prevara si po Default(zenojebac ti e komentarot na profilot i toa e dovolen dokaz...ebi nekoj drug ne nas tuka)....koj ti e kurac be na tebe....kupi LG a se grees na kotle na struja od 24Kw???....meris termonetri AMA ne na LGto inverterot svercan od grcka tuku na eban Favorit 10god star On/Off i go meris stapot so sto??? so Gree ? A be goni se leci se na drugo mesto.

Za mene pisuvaat 90%, za tebe ni 9%Pa ima li pogolem prevarant od tebe za koi pisuvaat 90℅ clenovi po celava tema?

Tablica da ti napravam so oznaki na kompresori od Midea do Toshiba pa ti biraj koja 9ka ja sakas ?@Strelec ne se praj mnogu pameten tuku napisi gi oznakite na kompresorite za 2.5 i 3.5 na gree lomo lclh, tolku e tesko?