- Член од
- 30 март 2012
- Мислења
- 377
- Поени од реакции
- 234
Значи тотално разочарување од Грее и од представниците.
Само што ми се јави другарот кој имаше проблеми со Хансолот, кој го зеде на мое наговарање. И после 2 месеци молење и пријавување во сервис на проблеми во работата сеуште никој не дошол да го погледне и да го испита.
Блажо Зорба денеска дека повторно ќе го испрател монтерот, кој патем го праќа 2 месеци и кој се оградувал дека не е специјализиран сервисер за Грее и дека најдобро би било од сервисот да го средат проблемот, но од Грее биле премногу зафатени во 2 месеци да си најдат термин да ја испоштоваат гаранцијата.
На крајот уште и имал лице да му каже дека ќе ја измереле ампери и волти и толку од нив. А за тоа дали ги испорачува декларираните перформаси: топлина, консумирана енергија, одржување на температура (сите оние што и беа проблематични) ниту знаеле ниту можеле да ги проверат.
После ваквиот однос јас дефинитивно не си преземам ризик да препорачам ниту еден прозвод од ГрееМак. Иако производите се можеби добри и секаде може да се јави дефектен производ, ваквиот однос дефинитивно не е.
А како што гледам на форуов ова изгледа е пракса на ГрееМак. Изгледа и Goran0505 имал слични проблеми со климата па мака мачел на крајот да ја заменат.
Jas imav rabota so Zorba neznam kolku oni imaat vrska so Greemak, mozebi se pomagaat. Site se oni slatkorecivi na prodavanje ama koga ce se sluci problem e togas ne im se dava od nivnite 2% rabat sto gi dobivaat od Grcija/Kina za garanciski problemi