Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mozno e site novive eftinurii digitalni termometri min po stepen se greska plus visinata na senzorot kaj klimata e na 2+ metra kaj sto e potopol vozduhot a ti meris na ponisko pretpostavuvam i ete ti 2C razlika..Mozno li e termostatot da ne e tocen posto kkoga ke ja stavam na 26t stvarno e super toplo vo sobata a na termostatot pokazuva 24...
Do daljinskoto ti e inaku toa e i funkcijata na follow me vo nego imas termostat ti go imaat utnato daljinskoto vaka treba da ti izgleda bidejki jas ja imam aeci 12 kata Прегледај го приврзокот 162674
Mozno e site novive eftinurii digitalni termometri min po stepen se greska plus visinata na senzorot kaj klimata e na 2+ metra kaj sto e potopol vozduhot a ti meris na ponisko pretpostavuvam i ete ti 2C razlika..
Togas ke moras da stavis tret merac po moznost nekoj proveren zivin i da ustanovis koja e tocnata T vo taa tocka......
Vaka mi e namesten meracot a edinicata e podna
Па да, сега ми се испомеша со The gift, The ones below, Intruders, The invitation и сличните што ги изгледав тој период, не можам да ги паметам исти ми се тие сите, исфорсирани приказни само за пресвртот на крај. И пресвртот каша попара.. На некој му се убави, мене не ми се свиѓаат баш.Се чудeв зошто Хоуп го има оценето само со 5, но после гледањево потполно ја разбирам. Од мене, со тешко срце добива една преодна 6, за атер за книгата.![]()
Вреди да се изгледа The Magnificent Seven ? Го имам гледано стариот со Јул Бринер и Чарлс Бронсон, па сега сум во дилема дали овој новиов ќе ме разочара...[DOUBLEPOST=1483180114][/DOUBLEPOST]Види го Фајт Клаб е на првото местоЗлате, само Ќосето е лекот за тебе...
Па да, сега ми се испомеша со The gift, The ones below, Intruders, The invitation и сличните што ги изгледав тој период, не можам да ги паметам исти ми се тие сите, исфорсирани приказни само за пресвртот на крај. И пресвртот каша попара.. На некој му се убави, мене не ми се свиѓаат баш.
Од топ 250
Прегледај го приврзокот 162717