Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Do daljinskoto ti e inaku toa e i funkcijata na follow me vo nego imas termostat ti go imaat utnato daljinskoto vaka treba da ti izgleda bidejki jas ja imam aeci 12 kata IMG_20161230_161300.jpg

Mozno li e termostatot da ne e tocen posto kkoga ke ja stavam na 26t stvarno e super toplo vo sobata a na termostatot pokazuva 24...
Mozno e site novive eftinurii digitalni termometri min po stepen se greska plus visinata na senzorot kaj klimata e na 2+ metra kaj sto e potopol vozduhot a ti meris na ponisko pretpostavuvam i ete ti 2C razlika..

Do daljinskoto ti e inaku toa e i funkcijata na follow me vo nego imas termostat ti go imaat utnato daljinskoto vaka treba da ti izgleda bidejki jas ja imam aeci 12 kata Прегледај го приврзокот 162674
20161230_214605.jpg
Go zemav od moite dole kaj niv imam 12aeri
Raboti dalinskoto pa ke vidam sega kako ke se pponasha
Fala pozz[DOUBLEPOST=1483131139][/DOUBLEPOST]
Mozno e site novive eftinurii digitalni termometri min po stepen se greska plus visinata na senzorot kaj klimata e na 2+ metra kaj sto e potopol vozduhot a ti meris na ponisko pretpostavuvam i ete ti 2C razlika..
20161230_215044.jpg
Vaka mi e namesten meracot a edinicata e podna

@dimitri009
Moze da go slikas daljinskoto od zadnata strana ili napisi go koj model e ispisan od zadnata strana
Ova e totalno ista Vivax kopija za 14$
https://www.aliexpress.com/store/pr...-With-Midea-RG36A-BGEF/815160_2042979000.html
Original-VIVAX-RG36A12-BGEF-Replacement-for-ARISTON-Midea-Air-Conditioner-Remote-RG36A-BGEF-RG36B-BGEF-RG36F4.jpg

Се чудeв зошто Хоуп го има оценето само со 5, но после гледањево потполно ја разбирам. Од мене, со тешко срце добива една преодна 6, за атер за книгата. :D
Па да, сега ми се испомеша со The gift, The ones below, Intruders, The invitation и сличните што ги изгледав тој период, не можам да ги паметам исти ми се тие сите, исфорсирани приказни само за пресвртот на крај. И пресвртот каша попара.. На некој му се убави, мене не ми се свиѓаат баш.

Од топ 250
15782343_1226282500740109_556506382_n.png

Вреди да се изгледа The Magnificent Seven ? Го имам гледано стариот со Јул Бринер и Чарлс Бронсон, па сега сум во дилема дали овој новиов ќе ме разочара...[DOUBLEPOST=1483180114][/DOUBLEPOST]Види го Фајт Клаб е на првото место :facepalm: Злате, само Ќосето е лекот за тебе...

Вреди да се изгледа The Magnificent Seven ? Го имам гледано стариот со Јул Бринер и Чарлс Бронсон, па сега сум во дилема дали овој новиов ќе ме разочара...[DOUBLEPOST=1483180114][/DOUBLEPOST]Види го Фајт Клаб е на првото место :facepalm: Злате, само Ќосето е лекот за тебе...

Јас го гледав вчера многу е добар, мене ми се допадна.

Па да, сега ми се испомеша со The gift, The ones below, Intruders, The invitation и сличните што ги изгледав тој период, не можам да ги паметам исти ми се тие сите, исфорсирани приказни само за пресвртот на крај. И пресвртот каша попара.. На некој му се убави, мене не ми се свиѓаат баш.

Од топ 250
Прегледај го приврзокот 162717

Де пресметај ми процент 245 од 250 изгледани :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom