Џ
Џонтра Волта
Гостин
Уште ова и не замарам веќе за листата. 
125. Interstellar
17. Armaggedon

125. Interstellar
17. Armaggedon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Znam deka si od Bitola me interesira Kolku ti trosi micubisito prosek na ovie temperaturi na 24 casaVo pravo si. Nema golema razlika. Se sveduva na kombinacija od licni potrebi, silina na klimita, kvdadratura i toplinski zagubi. No i 3kw da e razlikata, koga ke pomnozish po 30 dena pak ke dobiesh 90kw razlika - pomnozeno po 4.4.mkd za kw = 400mkd mesecno. Zoshto da mu gi davash na EVN?
Samo da se nadoplnam. JAs ne ja gasam bidejki sme 4ca doma i non stop ima nekoj. No ako nadvor e okulu ili nad nulata, da sum sam, sekako deka bi ja gasel.
Тоа на Долан беше наменски повеќе, во контекст на тематиката.Мене воопшто не ми сметаше, преубаво изгледаше целата таа атмосфера и енергија во таквото снимање. И Mommy на Долан беше сниман во 1:1 ratio кој беше првиот кој снимал на таков начин во квадрат и исто изгледаше прекрасно.

Nemam merac. Vo pari mesec Noemvri 1700mkd plus, 24h vkluceno.Znam deka si od Bitola me interesira Kolku ti trosi micubisito prosek na ovie temperaturi na 24 casa

Некако премногу добро изгледа за да е вистинито...но, никогаш не вели никoгаш.Цена се знае ли?http://www.inovativnost.mk/?p=25037
Ako e efikasno ova deka zamenuva 50 do 70 mm izolacija ova e super
hidroizolacija = otrovНекако премногу добро изгледа за да е вистинито...но, никогаш не вели никoгаш.Цена се знае ли?
Во текстот пишува: “Претходно безбедноста и нетоксичноста на сите суровини се испитани во странски лаборатории, како гаранција дека овој изолационен материјал е eco-friendly и не ја загадува околината.“Така да во недостаток на други информации можеме само да шпекулираме.hidroizolacija = otrov

Najloso e klimata da ja stavas na 30+ poebno ako e sobata ladna. Cop ke padne na pola. Najdobro e tenperaturata postepeno da se zgolemuva.Gree change trosese 1830w na turbo i postaveno 30c, i toa ja doprev jas, kaj ce i bese krajot ne znam. Do sega ja nemam videno do olkava potrosnja da odi
I postigna vo sobata 30c i toa za edna kratka turbo sesija. Predhodno napravi eden defrost za da nabilda sila
http://www.inovativnost.mk/?p=25037
Ako e efikasno ova deka zamenuva 50 do 70 mm izolacija ova e super
Некако премногу добро изгледа за да е вистинито...но, никогаш не вели никoгаш.Цена се знае ли?
toa bese samo zatoa sto nemav sto drugo da pravam, znam ja kako da ja koristam klimataNajloso e klimata da ja stavas na 30+ poebno ako e sobata ladna. Cop ke padne na pola. Najdobro e tenperaturata postepeno da se zgolemuva.
Незнам каков ефект ќе има ако се нанесе на внатрешната страна од надворешните ѕидови, ако е ок би било идеално, поготово за нас кои живееме во згради каде што е проблематично изолирање на фасадата.Според упатството „Нормата за потрошувачка на материјалот за еден слој со дебелина од 1мм изнесува 1 л/ m“ излегува дека за изолација на просечен стан би требало 2-3канти или 200-300евра(само за надворешни ѕидови). Што е далеку поефтино и побрзо за изработка од било која друга изолација.Na nivniot web sajt ima ceni 5600 denari kanta 16 litri a za kolku kvadrati e ne znam narackite se preku internet