Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Секако, можете да прогнозирате кои се првите 10. :P
The Shawshank Redemption, The Godfather, Schindler's List, Pulp Fiction, Fight Club, Forrest Gump, Se7en, The Usual Suspects, Saving Private Ryan и Interstellar. И Mr. Nobody, него сите од форумов го сакаат.

The Shawshank Redemption, The Godfather, Schindler's List, Pulp Fiction, Fight Club, Forrest Gump, Se7en, The Usual Suspects, Saving Private Ryan и Interstellar. И Mr. Nobody, него сите од форумов го сакаат.
Сите поминаа од овие, кајгана експертиза на дело. :D Ќе победи некој ко Sin City. :icon_lol:

1447618106-brokeback.png

Помина и Sin City :icon_lol:

Јас не знам кој ќе победи, ама ако Казабланка не ми се појави до крајот на листава, многу лута ќе ви бидам! :place:
Here's looking at you kid... мора!

мада Fury e пред Лоренс од Арабија, а Law Abiding Citizen e 73ти пред Citizen Kane, па се е можно :D

^ Се надевам дека се шегуваш.

Инаку деновиве би требало да го пиЧам Touch of Evil..

Kirk Douglas fête ses 100 ans !

еве еден понепознат но мошне интересен вестерн од 1961, со Рок Хадсон, Кирк Даглас и Дороти Мелон... го гледав на времето во кино Братство на Битпазар ....

Имам две клими една 10 години стара Panasonic cs-e 12 ckp малезиска скапо платена и нова VIVAX ACP-12CH35AERI. Грејам со двете клими две простории една со панасоник 30 квадрати, другата со вивакс 20 квадрати. Виваксот оваа време работи цело време и грее одлично претопла е просторијата но Панасоник цело време прекинува со греење мислам оди во дефрост и на минус и на плус температура и таа просторија е доста поладна. Во што може да е проблемот скапа клима а неможе да постигне.

Мака мачам со климата Тесла.Ја зедов пред месец дена 25 илјади,и кога беше овој ладниот период во еден ден за неполни 5 часа ми направи 7 пати дефрост.После тоа наредните денови воопшто не грееше, пуштена е на 31 степен наместо да грее она ладно дува,дојдоа мајстори го смениа надворешниот дел и пак исто,додека да почне да грее и требат 3-5 часа работа..Е сега се миалам да ја сменам марката односно да земам нова да си доплатам уште 10-15 илјади барем да знам оти ке ме грее..Препорака за добра клима ?

За The age of Shadows нема превод уште, а?
Цела концепција ми се разруши :(
(ако има - пп, наградувам со допаѓања)

Има уште некој со лошо искуство со говнарите Делтатерм кои ја нудат у БЕГ како фирма за сервис? Има утре да и се наебем мајке на директорката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom