B
Blade Torch
Гостин
^ Многу добри денешните додадени филмови. Посебно класиците Витнес,Глори,Индемнити. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

The Shawshank Redemption, The Godfather, Schindler's List, Pulp Fiction, Fight Club, Forrest Gump, Se7en, The Usual Suspects, Saving Private Ryan и Interstellar. И Mr. Nobody, него сите од форумов го сакаат.Секако, можете да прогнозирате кои се првите 10.![]()
Сите до еден?Сите поминаа од овие, кајгана експертиза на дело.Ќе победи некој ко Sin City.
![]()
Не.Сите до еден?

... да, и Citizen Kane е досаден.Law Abiding Citizen е многу добар филм...
Од личен топ 5 а за мене и еден од најдобрите филмови на сите времиња - кандидат за #1, очекував overаll барем топ 50 пласман. Брутално
Затоа и пишав дека ќе победи некој таков нонсенс филм, Sin City топ 50.Помина и Sin City
Јас не знам кој ќе победи, ама ако Казабланка не ми се појави до крајот на листава, многу лута ќе ви бидам!![]()

Филмски каталог за тапчовци?Легендата вели некогаш постоела некоја листа на која не ѝ била најдена замерка.
Збориме за листи во кои редоследот е битен.Филмски каталог за тапчовци?
Глеаш, и фали нешто на листата.На таа листа требаше да и се напраи vol.2
Па добро и фали, за овие 5 години има барем по еден филм од секој жанр што би влегол у категориите плус за тие што немало место тогаш.Збориме за листи во кои редоследот е битен.
Глеаш, и фали нешто на листата.