- Член од
- 11 јануари 2011
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 114
Веројатно мислеле дека со вифи делот ќе надоместат...
Уште да работеше...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно мислеле дека со вифи делот ќе надоместат...
Ти конкретно од кај ја зема?Гаранцијата им е 3 години. Веќе секаде ги има и цената скоро секаде е околу 27 000 денари + околу 1500-2000 за WiFi уредот. Инаку ми кажаа ќе ми прателе некој стручен во понеделник да ме оправел со WiFi-тоПа ајде баш да видам ќе биде ли нешто. Во меѓувреме ако има некој што знае како се конфигурира нека сподели...
Гаранцијата им е 3 години. Веќе секаде ги има и цената скоро секаде е околу 27 000 денари + околу 1500-2000 за WiFi уредот. Инаку ми кажаа ќе ми прателе некој стручен во понеделник да ме оправел со WiFi-тоПа ајде баш да видам ќе биде ли нешто. Во меѓувреме ако има некој што знае како се конфигурира нека сподели...
Ти конкретно од кај ја зема?
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Јас во Саботата да ја пуштам климата....изгорел компресорот.
A kompresorot sto marka bese? GMCC ?Јас во Саботата да ја пуштам климата....изгорел компресорот.
Разгледав доста понуди, ама зашто ми се брзаше да купам нова, и што побргу да ја монтирам земав Беко.
За другите требаше да почекам 3-4 дена.
Инаку старата беше Нео 3,5 kw , и истера 12 години.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Сега ја отворив....Mitsubishi electric compressor, од Април 2004 год., а јас ја имав од Јули 2004 год.A kompresorot sto marka bese? GMCC ?![]()
Veruvaj ne e mutavo tuku najboljata rabota sto sveti displejot pa makar i ko na Nokia 6110...Од негативни работи, можам да кажам дека далинското е малку мутаво на лик и екранот од далинското свети зелено како Нокиа 3310....