ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.940
- Поени од реакции
- 44.573
И рекламата им е нова нова, "оскаровците Леонардо ДиКаприо и Бен Кингсли"Шо се дешаа? Последен пат кога проверив не сме 31 Декември.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И рекламата им е нова нова, "оскаровците Леонардо ДиКаприо и Бен Кингсли"Шо се дешаа? Последен пат кога проверив не сме 31 Декември.
Ako zboris za ovoj period prekinite poveke ke da se od sto postignuva T pa prestanuva da duva..Дали е практично да се користи климата ако работи во Quiet режим, дали доаѓа до некое гушење на климата, колкава е потрошувачката на струја ако работи во тој режим, поголема или помала, ако може некој да објасни. Имам приметено во тој режим работи со пвеќе прекини откоку во нормален
Помалку се меша воздухот, топлиот стои горе, каде е сензорот, и почесто „достигнува“ зададена температура, па се исклучува. Стави ја на ауто, така е најекономична.Дали е практично да се користи климата ако работи во Quiet режим, дали доаѓа до некое гушење на климата, колкава е потрошувачката на струја ако работи во тој режим, поголема или помала, ако може некој да објасни. Имам приметено во тој режим работи со пвеќе прекини откоку во нормален
И јас го видов тоа. Уживај, ќе броиме ситно до Bluray.2 nedeli nisto novo ne iskocilo... -.-
Go simnav Revenant 1080web dl, ama odma go izbrisav. Posle tolku meseci cekanje, bluray ke iskaca nedelava mislam.
Sreka Daredevil I House of Cards imav.![]()