Pa eve ako se javi use nekoj so vakov defekt neka kaze, pa da im se reklamira serijataMislam deka ne e do strujata problem ke da e do procesorot na nadvoresnata edinica, kontrola na kompresorot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa eve ako se javi use nekoj so vakov defekt neka kaze, pa da im se reklamira serijataMislam deka ne e do strujata problem ke da e do procesorot na nadvoresnata edinica, kontrola na kompresorot
Не прашувам, да не излезе дека навистина има утка, па да испадне дека си се зезнал со изборотАко само кај Аирвел згрешила добро епрашај ја успут и за Mitsava моја да не има утка
![]()
Англиски титл за The Lobster слабо а?
Mislam deka ne e do strujata problem ke da e do procesorot na nadvoresnata edinica, kontrola na kompresorot
Ma najdobro da si kjuteseНе прашувам, да не излезе дека навистина има утка, па да испадне дека си се зезнал со изборот![]()
Slide 40
PROTECTION Protection on the IPM IPM error is declared when; i)Compressors motor peak current > 21A OR ii)IPM temperature >100°C OR iii)IGBT peak current > 16A. IPM error
Slide 62
Error L5 – IPM / IGBT error - Possible causes: over current or over heat - At start up: could be due to software - After running some time: could be due to over current or over heat TROUBLESHOOTING Heat sink IPM
A koga ti se javuva na pocetok koga ja ukljucuvas ili pri rabota ?Da vo sustina toa mi go kazaa i mene vo servis i deka site error kodovi koi bile so "P" oznaka bile za (protection) zastita, a so "E" ili "F" za Error ili Fault
Posle odredeno vreme (imam merac na potrosuvacka) koga ke postigne okolu 1750 i 1900 posle okolu 5-10 min rabota, a i koga ke se restartira povtorno na istava vataza, a ima denovi bez problem ke povlece i 2100 w i ke raboti i pola saat na ovaa vataza. (pretezno go javuva error-ot koga temp nadvor e izmegju 7-10 C, i toa go primetivA koga ti se javuva na pocetok koga ja ukljucuvas ili pri rabota ?
Остај. Еуровент со грешки, сервисни со грешки, каталози со грешки, џабе си ја чукаме главата со овие работи.Ma najdobro da si kjutese![]()