Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koga bil hansolot 38k ????Abe ne se normalni, pa ne porasna tolku dolarot kolku cenata na hansolot. Ovie "mojve" koga odea kaj mene da go resavaat problemot so mojata gree change, hansolot mi ja ponudija za 38000 bez montaza, sto e sega ovije gluposti 50k+ za hansol? Pa za tie pari lg ke zemam od podobrite i siguren sum deka ce bide podobra od hansolot
Pred pomalku od dve godini i toa mi ja davaja na rati jas kolku ce kazam (ne bankarski 24, 36 tuku ljudski 4-5), greska moja sto ne ja zedov. Pa i sass mislam deka ja zede vivax gexi (vivax hansol varijanta) za 39k na nekoj popustkoga bil hansolot 38k ????

Како што ти пишав во претходниот одговорdobrodojde, jas go imam istiot problem so panasonikot za koj porano elaborirav deka ne slusa tuku si tera po svoe, dzabe i eurovent podatoci koga klimata si ima softver i si raboti kako sto nekoj ja programiral. Zatoa i komentirav deka toshibata e car.
Me interesira samo kako se odnesuva Fujito uste.

-se slozuvam.....jas sorabotuvam so greemak ...vo momentov rastur pravat so lomoto,ama hansolot i u crown nekako po moe mislenje se preceneti...deka se dobri -odlicni se ama za 80k ima resenija razni za vo domot.Od koga vikam jas deka Gree otidoa vo oblaci so cenite, Hansol 50 iljadi, U-crown pred nekoj den pisaa ovde i 80 iljadi
Valjda koga ke im otstojat nekoe vreme, prasina da fatat, ke im tekne da namalat cenite.

a koj model na fuji go imasКако што ти пишав во претходниот одговор![]()
Aj mene sredi mi za edno lomo-e pa javi mi se ili pisimi vo poraka i ke ti sredam![]()
Fujitsu ASYG12a koj model na fuji go imas
toa e fusitsu a koj model 12-kaFujitsu ASYG12