Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во кино го гледаше?Tomorrowland просек.
Разочаран сум малку ама девојчево направи партали. И симнувам капа.
Прави гримаси како да има којзнае колку годишно искуство.
Гримаси, погледи, гестикулации кои не ги доловуваат доволно добро ниту возрасни актери.
![]()
![]()
Kupi Vivaks ako ti e merakotPosle pola godina odlaganje i cekanje popusti stigna vreme i jas da zemam inverter. Se mislam pomegju 2 modeli za vo dnevna od 37m2+7m2 hodnik:
1. VIVAX COOL ACP-18CH50AEHI, [5.3KW] = 46990 den
od e-kupi + okolu 4000 montaza
2. Toshiba avant RAS-167SKV-E5 = 47 700 den
od aircon + 4800 montaza
Inaku za ostanatite clenovi na forumov koi seuste nemaat kupeno ili se mislat da zemat klima ured da znaat deka voskoro vo site firmi sto prodavaat klimi ima popusti od 5% do 20%.
Baram mislenje od poiskusnite clenovi na forumot za da donesam konecna odluka. Tosibata na hartija vo site aspekti e poslaba od Vivaxot za koj ne sum ni malku siguren vo tocnosta na specifikacijata (dadena od strana na vivax oficijalni podatoci i katalog). I dvete klimi imaat 3 godini garancija.
Da, znam deka Toshiba e Toshiba![]()
Dobro si primetil i mene me cudese toa, vo singapurska verzija panelot e Oasis, dodeka vo Bugarska verzija najslicen e so ovoj Fairwind(vo PDFot naveden kako On/Off panel) dodeka nadvoresnata ima najslicni karakteristiki so ovaa MS12FU-18HRFN1 (F8) od Fairwind serijata(taa pa ima sosem drug panel), za istata pisav i prethodno nekolku strani ponazad. Kilaza, dimenzii i nekoi drugi karakteristiki Fairwind e najbliska do Aehi. Za bas takva 18ka Fairwind zbori i bugarot na setcom.bg i kazuva deka negovata nema Folow Me (I Feel) opcija (Aehi ima) koja e pozelna da ja ima bidejki zagreva kukja i ima problem so senzorot odnosno im razlika od 9stepeni megju Tzadadena so Tvnatresna.Pozitivno e sto kazuva deka na -12 nema cesti defrosti i dobro gree. Mozebi e i dobro sto vivaks odbrale drug panel so I Feel i Wi-Fi no pak cudnoto e sto e mnogu slicen so toj bugarskiot On/Off panel.Ne sum siguren deka stanuva zbor za Oasis modelot no so sigurnost e Midea
http://cac.midea.com/midea/product/product!show.action?requestId=151
Moja pretpostavka e deka Vivax od godinava imaat napraveno nekoj cuden miks na midea so gree panelni funkcii ( bidejki se zadrzani istite funkcii od geyi+wi-fi ready za koj sto se doplakja modul koj sto cini 3500 denari[DOUBLEPOST=1433455492][/DOUBLEPOST]Dobro si primetil i mene me cudese toa, vo singapurska verzija panelot e Oasis, dodeka vo Bugarska verzija najslicen e so ovoj Fairwind(vo PDFot naveden kako On/Off panel) dodeka nadvoresnata ima najslicni karakteristiki so ovaa MS12FU-18HRFN1 (F8) od Fairwind serijata(taa pa ima sosem drug panel), za istata pisav i prethodno nekolku strani ponazad. Kilaza, dimenzii i nekoi drugi karakteristiki Fairwind e najbliska do Aehi. Za bas takva 18ka Fairwind zbori i bugarot na setcom.bg i kazuva deka negovata nema Folow Me (I Feel) opcija (Aehi ima) koja e pozelna da ja ima bidejki zagreva kukja i ima problem so senzorot odnosno im razlika od 9stepeni megju Tzadadena so Tvnatresna.Pozitivno e sto kazuva deka na -12 nema cesti defrosti i dobro gree. Mozebi e i dobro sto vivaks odbrale drug panel so I Feel i Wi-Fi no pak cudnoto e sto e mnogu slicen so toj bugarskiot On/Off panel.
Ne e do merakot do funkcionalnosta e: )Kupi Vivaks ako ti e merakot
Сето ребели во темана за непопуларни![]()
Остаj ja aрна е...шо ми требаше..
Да фатиш да го тепаш со стап за млатење ораси дур лански мрсули не му излезат. Е тоа за таквите.
Не сум ни знаел дека сум хипстер.Ставовите на 90% од хипстерите у денешно време