jас имам 500gb free на hdd и пак го чекам yify, шо имат врска... И после на 42 инчи го гледам![]()
Не ти е малце тивко?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jас имам 500gb free на hdd и пак го чекам yify, шо имат врска... И после на 42 инчи го гледам![]()
На лаптоп ако глеам, знае да ми биде. Ама глеам акции, саj-фаj да ги пуштам на те-ве и таму не ми праи разлика
Ништо чудно. Често сум налетувал на ваков проблем од RARBG.Interstellar.2014.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG
Оваа верзија никако , радосен јас ке го гледам ,пуштам на усб и катастрофа , цела коцки
That's just bad man. Го глеав на телевизор вчера End of Watch 1080p од YIFY. Не беше којзнае колку лошо меѓутоа коцкици имаше на многу сцени...jас имам 500gb free на hdd и пак го чекам yify, шо имат врска... И после на 42 инчи го гледам![]()
Тоа со коцкиците знам дека им е проблем, ама коцките каj yify се чист рулет. Jас го имам искусено тоа со The Other Boleyn Girl, додека се друго што сум гледала им било ок.Ништо чудно. Често сум налетувал на ваков проблем од RARBG.
Веројатно за да бидат меѓу првите, користат многу брз preset за енкодирање и добиваме ем голем size ем лош квалитет.
That's just bad man. Го глеав на телевизор вчера End of Watch 1080p од YIFY. Не беше којзнае колку лошо меѓутоа коцкици имаше на многу сцени...
заедно со последната сцена од бреакинг бад кога се измеша 100 емоци во едно неконтролирана реакција па дури и за самиот актер изненадувања на кој им нема крај затоа ќе се раскажуват и прераскажуват и ќе се редат уште купи интерни фотки и стати бидејќи успеа да останат забележани во историјата белег,точка,дамка како кур ти сакашзнам дека фразава е клише ама да не те допре ова треба да си камен(у кино се воздржав со крајни сили) у соба се ослободив(иде дунав колку може ќе се спасиш)
Добра е?Верзијата од 8.75гб ја има на Замунда, на кик асс нема воопшто сидери.

Да добра е снимката, ем нема да чекате 3 дена за да се спишти филмот. Јас сум на Телекабел и ете за 2 ипол часа се симна целиот.Добра е?
Таман ослободив 15 гб за верзијава од rarbg, ете погоре напиша некој дека лоша била![]()
.Филм. Филм над филмовите.
Ама фали сцената после со ќерката. Кога ќе му каже дека и е роденден и дека би биле иста возраст.
А и претходната со црнецот што ги чекал 20 години.
Имам проблеми со дишење. Грутки

Oти плачиш пред незе, ете затоИ ја заплакав на сцената, чекав барем двајца да кажат.А до мене колешка шо сакав да ја е*ам... Уште ја неам, појма неам оти.
Top fiveНе толку претенциозен како Birdman а успеа низ хумор скоро еднакво да долови поента.
Dobro filmce.mkvtoolnixама незнаев програм
абе ми текна откога го постирав ама не знам си реков ај одамна беше во кино ама знам дека голем дел и сега ќе го гледаат.. требаше да го едитирам, сори.Zapaзете на спојлери, прееска излезе, Анон ти се испуштило.