wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.638
- Поени од реакции
- 36.486
Ama vo LA sigurno go rakopleskale na kraj.. eve ti balans. Poso drugi vrednosti, mentalitet..
Gledam na status 10 devojki se tagirale u kino na filmot.. 2 da sakale da go gledaat, drugive za dozivljaj.
Go snimaa rekordno vreme za Valentine, tuka imas eden kup muski koi im se ebe..
Treti oti e momentalno the most talked thing a gledaat 5 filmovi u godina. Imav nekni drugar mi bara pass da go simnel a opening imase samosto vo kino.
Taa isforsirana publika i ne e nekoj relevanten faktor.
Muabetot mi bese, ne go branam, ama ne me tangira marketing mene, a nitu pak gledam trejleri.
Koga ke izleze, ke go gledam i ke go ocenam kako gomno. Ako e.
Toa me nervira, na negledano.. jas koga ne planiram da gledam nekoj film, ne mi se ni zbori za nego, ne pa da iam sila da go hejtam.
Gledam na status 10 devojki se tagirale u kino na filmot.. 2 da sakale da go gledaat, drugive za dozivljaj.
Go snimaa rekordno vreme za Valentine, tuka imas eden kup muski koi im se ebe..
Treti oti e momentalno the most talked thing a gledaat 5 filmovi u godina. Imav nekni drugar mi bara pass da go simnel a opening imase samosto vo kino.
Taa isforsirana publika i ne e nekoj relevanten faktor.
Muabetot mi bese, ne go branam, ama ne me tangira marketing mene, a nitu pak gledam trejleri.
Koga ke izleze, ke go gledam i ke go ocenam kako gomno. Ako e.
Toa me nervira, na negledano.. jas koga ne planiram da gledam nekoj film, ne mi se ni zbori za nego, ne pa da iam sila da go hejtam.