Mojso
uneducated knob
Препорака за некое акционо филмиште?
*да не биди ептен клише, по можност
Jhon Wick
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.imdb.com/title/tt0365686/?ref_=nv_sr_1Препорака за некое акционо филмиште?
не биди Велбек, Колатерал е филм`иполДај немој. Ако го гледаш The Italian Job гледај го оној со Мајкл Кејн, ова другово е тешко![]()
не биди Велбек, Колатерал е филм`ипол
Да ама од друга страна, како искусен гледач на филмови, би знаел отприлика кој филм би ти се допаднал или не. Јас на пример знам дека ако утре се појави филм од Сет Роген/Вил Ферел/ретардоси компанијата, нема да го гледам.Na istiot generalen princip na koj sto funkcioniraat site blokbasteri i nivniot marketing.
Moda e da se hejta. Kako hejtate na ne gledano its beyond me.
Koga ke izleze i jas ke go gledam, sigurno imdb ocena nema da mi vlijae na toa sto da gledam.
Да ама од друга страна, како искусен гледач на филмови, би знаел отприлика кој филм би ти се допаднал или не. Јас на пример знам дека ако утре се појави филм од Сет Роген/Вил Ферел/ретардоси компанијата, нема да го гледам.
Муабетот ми е, за некои филмови знаеш дека ќе ти бидат срање и го држиш тој став дури и на негледано![]()
Контраст од 3.9 оцена и 240 милиони зборуваат сами за себе. Згора на тоа филмот беше јавно исмејуван и исвиркан од публиката во Берлин. Ја не го хејтам, само тоа што предвидував пред недела-две се оствари. Не планирам да трошам време за ова.
Патем, Мокинџеј го изгледа или уште чекаш снимка?
Да ама од друга страна, како искусен гледач на филмови, би знаел отприлика кој филм би ти се допаднал или не. Јас на пример знам дека ако утре се појави филм од Сет Роген/Вил Ферел/ретардоси компанијата, нема да го гледам.
Муабетот ми е, за некои филмови знаеш дека ќе ти бидат срање и го држиш тој став дури и на негледано![]()