Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дрогирашот ако го слушта вот ќе се заебе ептен :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Па шала настрана Дрогирашот за годините што ги има е супер, гледа добри филмови и количински многу, се труди да дискутира за нив, а има време и да си го истенчи вкусот, пред него се годините кога ќе почне поинаку да ги доживува филмовите (тука има и едно "ако", тоа зависи колку ќе го слуша вот :icon_mrgr:).
Само да не вообразиш тогаш и да ми маваш шамари за модератор да те стават :icon_mrgr:
Баш ова му го реков на @Iceboy на факултет али па ги разбирам овие што сакаат да му удрат ремет, тоа кружењето јако испадна :D

иначе го гледав и гудфелас и шознам некако волкот у споредба ми е каде каде поинтересен #hatersgonnahate

Кога сме веќе кај него, и ја учев од него. Особено за ТВ серии, мислам дека секој негов предлог на форумов го имам гледано :D

Transformers Age of Extinction Едвај го догледав, на моменти ми беше многу досаден, станував од стол и кружев околу него од досада. Со сила 7мица. Можело многу подобро да се направи.

Ja go iskluciv. Apsoluten kec. Od 5. Ili od 10. Duri nebitno.

А јас не сакав да го гледам на лаптоп, сакав да го гледам на ТВ, од шо мислев дека барем забавен ќе биде, па целата акција да ја гледам како шо треба...

Уште ли не ги научивте Трансформерите бе ?

Ако претходните 3 филма ви биле срање шансите дека 4тиот ќе биде добар..

Box Office: 'Mockingjay' Nabs $275M Globally, But Hits Franchise Low in U.S. - Hollywood Reporter

Живееме во свет во кој филмови како Мокинџеј и Твајлајт растураат филмови како Интерстелар. Логично се наментува мемево:

tumblr_m9ffnrV95U1r1vzzeo2_500.jpg

Lele nedelava na Interstelar izglea ke idam, nema da se trpam! :D
Аман разочарај се, не се трпи ова веќе...[DOUBLEPOST=1416824212][/DOUBLEPOST]
Age of Extinction е за со столицата в екран да ја фрлиш.
Околу што ќе кружиш после? :coffee:

Back
На врв Bottom