Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му фали бе братАј не губи се со кумановскиот?![]()
до -5с. можеш да се грееш екстра, повеќе не очекувајhttp://www.neptun.mk/upload/letok/81.pdf OK LI E OVAA KLIMA ?
Termo centar kaj stara avtobuska I euroklima kaj crn most. Tamu ke te posovetuvaat I obezbedat montaza. I dvete firmi spored mene se najprofesionalni vo bt.Здраво, сакам да догревам просторијаobezbeduvaatлу 25 м2, стандардна висина, северна страна, обичен ѕид од 35 цм тули + малтер без изолација. Ми треба догревање со ИНВЕРТЕР во не толку ладните месеци (топловодно греење со камин инаку), но би сакал да имам резерва до -15 бидејќи сум во Битола. Опцијата за ладење на истата просторија останува.
Буџет немам дефинирано, но барам квалитетен инвертер. Ми треба решение бргу (следниве две недели). Ако има некој предлог од Техномаркет би прифатил (имам некаква компензација таму) ако нема, може и друг предлог. Сакам квалитетен производ. Барам и предлог монтажер во Битола.
Фала ти за информацијатаTermo centar kaj stara avtobuska I euroklima kaj crn most. Tamu ke te posovetuvaat I obezbedat montaza. I dvete firmi spored mene se najprofesionalni vo bt.