Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум за посебни под-теми околу начинот на загревање, нека има за греење/ладење со клими, греење на дрва/јаглен/брикети/, а за пелети незнам дали има доволна заинтересираност за посебна тема.

Да бе, штета. Имаше одлична забава во жената. RIP

п.с таа почина на 81 година, а нејзиното лице на 40

Samo ja nejkam da uspee izgleda proektot, ekranizacija na Shadow of Colossus
eве како ќе го исполнат времето :P:D додека ги бараш Колосите :cuc: пред секоја епик борба со нив...
игра која ти останува у сеќавање поради незаборавното уникатно искуство шо ти го нуди...којзнае шо стана со The Last Guardian заглаи негде....ќе искочи после HL 3 и Beyond Good and Evil 2 :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не најдов убава снимка ,ако имаш ,пушти линк пп
The Two Faces of January 2014 720p HDRip x264 AC3 5 1-RARBG

neznam kakov e kvalitetot na snimkata, jas go gledav ovde

The.Two.Faces.of.January.2014.HDRip.XviD.AC3-EVO

Ni al ni aber od nitu eden MODERATOR.
Izgleda nitu niv, a što e považno nitu nekoj od VAS ne go zainteresirav.
Togas bok sto bi rekle nekoi ili CIAO po naški.

Добро е што имаш желба да помогнеш. Ќе се појави и модератор, полека, ова е македонски форум :D. Самиот можеш да отвориш тема за клима уреди. Не има и такви што ги користиме примарно за греење. Јас немам време деновиве за пишување (читај барам работа :( ), ама ќе дојде ред и да напишам нешто. Многу пишуваат, а несакајќи кинат зелени да не употребам некој потежок збор. Затоа, ти отвори тема и во воведот насочи ја, а сигурен сум дека многумина ќе те поддржиме со написи во неа.
П.С. Би те замолил да употребуваш кирилица. Благодарам

Ni al ni aber od nitu eden MODERATOR.
Izgleda nitu niv, a što e považno nitu nekoj od VAS ne go zainteresirav.
Togas bok sto bi rekle nekoi ili CIAO po naški.
Не знам што сакаш да кажеш?
Во ова тема има 3700 постови, на 247 страни, Повеќе од половината се посветени на затоплувањето со клими.
Сите знаме дека затоплувањето со клими е најекономично. Сите знаеме дека може да се користи и обична клима и клима со инвертер.
Има многу постови посветени на анализа на поедини типови на клими. Прочитај нешто од досегашните постови.
Јас стално давам пример: Ако влезеш во диско, најнапред слушаш каква музика свири, а потоа почнуваш да играш
Значи погледни што до сега е пишувано, па дискутирај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom