Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен роденден на едни од најубавите луѓе во светот :D (по америчко време)

johnny-depp-my-valentine.jpg

fAnFUxY.jpg

0KhznOe.jpg

Фајкла - првите 20 минути лоши, али натаму како си тера, крајот мајндфак испадна. Ќе се гледа по испитна пак. :D

Сакам да ве известам дека климава сепак е енергетска класа G. Иако уште се замарам со ДПИ (државен пазарен инспекторат) сепак Нептун ги смени флаерите и сега не кажува дека се А+ енергетска ефикасност и за ниту една клима не кажува која енергетска класа е. Така да внимавајте што клими ке купите иако како што гледам нема во Македонија клима со енергетска ефикасност А+

Заврши голготата по инспекциите и Нептун ми даде нови клими инвертер за замена на старите што тврдеше од почеток дека се со енергетска ефикаснос А++ така да ако си ги бараш своите права сепак на крај ке ги добиеш башка и казна лапнаа :) Па пак нека лажат ова за памет им беше

Заврши голготата по инспекциите и Нептун ми даде нови клими инвертер за замена на старите што тврдеше од почеток дека се со енергетска ефикаснос А++ така да ако си ги бараш своите права сепак на крај ке ги добиеш башка и казна лапнаа :) Па пак нека лажат ова за памет им беше
:pipi::cuc::pipi::cuc::pipi::cuc:

Еј да бе не видов датум на излегување само,а друго све изанализирав, најбитното го забораив, комедии сум :noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom