Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Na pogolemata cenata e solena, ali za FH35VE mislam deka kaj nas e best buy
Toshibata e okolu 300evra poskapa, a perfomansite se na strana na Mitsubishito.
Eve ceni vo Bugarija
http://www.vimaks-klimatici.com/klimatik/mitsubishi-electric-msz-fh35ve/muz-fh35ve-2013-1575.html[DOUBLEPOST=1400688735][/DOUBLEPOST]Nesto van temava, kade mozam da najdam kaj nas odvlaznuvac na vozduh (dehumidifier)?

Fala, odnapred
Rimeko Delonghi samo e pregolema.
Gorenje imaat ama dali gi ima kaj nas ke treba da prasas.
Bugarija ili Grcija, ovde slaba ponuda ima na odlvlaznuvaci(nikakva), tuka citav kaj bugarive ima i odvlaznuvaci koi isto se i navlaznuvaci pa ja odrzuvaat vlagata kolku sto sakas da bide, navodno 40-50% bilo super vlaznost pri spienje i za alergicni.

Nesto van temava, kade mozam da najdam kaj nas odvlaznuvac na vozduh (dehumidifier)?Fala, odnapred
Има и овде, додуша по порачка.
Јас сакам со силика гел да пробам да го регулирам тоа само ми треба уште некој за да поделиме пакувањето, ако си заинтересиран пиши.

Го глеав новиот Икс-мен. Солиден, мада се зезнав прво што не ги изгледав претходните, ама и неиспланирано дојде. (ги имам гледано, ама подзаборавено малку)

нема од гранд будапест уште, јас со душа го чекам. Од ЛЕГо има излезено, преѓи баш разгледав и од 300 има.

Ај да ви се пофалам со новата клима денеска монтирана
ги пуштив и двете да работат сега и во споредба со неото која е 4-5 метри до неа мислам дека оваа не работи колку е тивка во режим на ладење
здравје на зима ќе видиме како ќе грее сега ја пробавме ама за 5 минути направи 30с во собата (6 х 3м2) кај што е наместена :D
DSC00832.JPG

Koj model i kolku pari, ako moze
:)

[quotezdravje da se koristi"yamaha10, post: 6631179, member: 70127"]Ај да ви се пофалам со новата клима денеска монтирана
ги пуштив и двете да работат сега и во споредба со неото која е 4-5 метри до неа мислам дека оваа не работи колку е тивка во режим на ладење
здравје на зима ќе видиме како ќе грее сега ја пробавме ама за 5 минути направи 30с во собата (6 х 3м2) кај што е наместена :D
Прегледај го приврзокот 93248[/quote]

So zdravje da se koristi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom