http://forum.kajgana.com/threads/По...-кратка-рецензија.25638/page-242#post-6581869
дај два џокера и кажи шо ќе гледаш наредно за да искористам еден
дај два џокера и кажи шо ќе гледаш наредно за да искористам еден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobredojde na forumot i temava.Zdravo,
Forumov go pratam veke dve godini i konecno resiv da se registriram
Me interesira mislenjeto od poiskusnite clenovi na forumov vo vrska so modelite na samsung sto se na 18% popust od Neptun so vklucena montaza na istite...........
Ова е некој player за пц така?Total Media Theatre 6 > open folder
pogolemite se pokvalitetni i kristalni, so extras, prevodi i sve, vistinski blu, i ima golema razlika od ovie na pola pomali, remux ili slicnite[DOUBLEPOST=1399399402][/DOUBLEPOST]
Fala na informacijaDobredojde na forumot i temava.
Za Samsungot inverter varijantite po bugarskite i srpskite forumi moze da se procita edno te isto, problemi, problemi i samo problemi so niv. Istoto i ovde mozese da go procitas ako veke si ja pratel temava.
Posto se interesiras za nekoj cenoven rang vo koj imas da izbiras pomegu Samsung, Gree ili Vivax moj sovet ti e da go ripnes Samsungot za da ne si ja imas muvata na kapata so vakvi somnitelni modeli
Koga ke dojde ladnoto sminkata na Samsung so filtrite za pocist vozduh nema mnogu da te zgree, glej da potvrdile luge deka dobro gree/ladi klimata i malce trosi kako i da ima greac na tacna a filtri i cist vozduh i so drugo se resava.
Kao sporedba nekoj ceni za Gree sto gi imam pri raka:
Gree Change inverter 3,5KW 12000Btu = 28900den
Gree Viola inverter 3,5 12500btu A++/A (do -20 i min potrosuvacka i e samo 110W) = 38000den
Gree viola 7,5KW 24000btu=49000den
Gree Hansol 5,5kw 18000btu =1050evra so vklucena montaza
Garancija 3god, za pojse info brojce od Zoran 070/527848
Da de na zapadot jadat isklucivo po restoranti-nema greska za muabetov.Problemot se resava na mnogu ednostaven nacin so provetruvanje ili pak ako ima nekoj malku pamet da napravi ventilacija voi kukata.Mislam na prirodna ventilacija kade sto ke moze vozduhot sam da cirkulira vo kukata.I da te prasam dali go imaat toj problem vo kujnite tie sto gotvat i imaat aspirator vo kujnata????Ne aspirator samo sto go vrti vozduhot tuku kade sto e priklucen na ventilaciona cevka.Nikade brat bidejki ima avtomatsko isfrlanje na vlagata od prostorijata,bez da raboti aspiratorot.Pa neka si gi susat alistata vo kujna togas i resen im e problemotSass
Jasen si za jasen, taka e vo teorija i negde na zapad kaj sto prvo retko gotvat doma, i vesh masinite/susarite im se vo podrum a ne vo stan.
Za makedonski uslovi vlaznosta vo prostorot e mnooogu promenlliva velicina pred se zaradi gotvenjeto i neretko susenjeto alista vnatre, pod klima po radijatori i kaj sve ne. Pa edno gravce da stavis ke se vari so saati i ke dignes vlaga do plafon a najcesto kujnite se vo istiot prostor so dnevniot boravok, aspirator pomaga no pak se siri vlagata. Za susenjeto ves isto, koj e so mali deca i pere na sekoj 2-3 dena alistata sigurno ne gi susi na maglata nadvor za da mu smrdat na smog.
Za onie sto vo ovie nasi MK uslovi negotvat vareno ili pa jadat isklucivo nadvor i po restorani isusat alista vo susara a ne po doma ova nevazi
Sakas nejkes na 2-3 dena ima pokacena vlaga i kondenzacija na prozori i vlagata ke iskoci prvo okolu prozorot i na 23.
Ova sve u kontekst na ona prethodnoto za tie sto se zalele, stavile PVC prozori pa im se pojavil kondenzat, a dali i kolku gotvat doma, kaj susat alista i slicno nikoj ne praj muabet![]()
Што ќе сподели сега треба да гледа друг клип каде што се објаснува првиотСподели де![]()