Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Абе тоа ти е како од шупљо во празно да истураш.
Само што од собите горе ќе излегува надвор многу повеќе него што ќе се враќа внатре во подрум.

разбирам и за Worlds end, aма Simon Pegg ипак е институција.
Од кога почна да делиш слични мислења со Дрогирашов бе?(n) И ти дан му даде 10ка на Fast and Furious 6?
World's End e можда најдобрата комедија годинава. Го обожавам овај стил на Edgar Wright, во ни еден момент да не ти е досадно.

А и цело време мислев колку повеќе ми се допадна This is the End аnd that I should bump that shit up.

Ќе го биде Дрогирашот.. гледам млаѓи wot унего. :D

Епа не биди таков! Уживај во магијата на британците, doing hollywood style комедија. Мене двава ми се на исто рамниште, по то колку се смеев на двата. This is the End имаше повеќе jizz and dick jokes, овај имаше моменти ко: "I haven't had a drink for 16 years. -Well you must be thirsty then" :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
бабами да имаше џакузи, ќе ја викавме магдалена, од една реклама, ама натаму отиде темата :pos:

Вот може да ве пријави за мобинг на форум :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
...на ниту еден новоизграден објект немам забележано Римска Стреа (мала инвестиција но голема заштеда кај просториите изложени на југ)...
Не можев да најдам ништо за ова, најверојатно пошто не го знам англискот термин за „римски стреи„. Кажи кој е англискиот израз, и малку подетално што е се тие „римски стреи„?

Не е ваљда тоа, дупли кровови одамна се применуваат тука (и мојот е таков). Тие повеќе се за ладање (помалку загревање) во летно време, прават сончевата топлина да не го прегрева потковјето.
Зиме се контрапродуктивни од аспект на греење, претпоставувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom