Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав новиот стартрек и ептен фушарски напраен, сега све тоа ефекти беше ок, али како може ѕвезден брод што лета со брзина на светлината да согорува при паѓање низ земјината атмосфера? И тоа со копчето како у секоја акција, притисни го копчето спаси го бродот :tapp:

Го гледав новиот стартрек и ептен фушарски напраен, сега све тоа ефекти беше ок, али како може ѕвезден брод што лета со брзина на светлината да согорува при паѓање низ земјината атмосфера? И тоа со копчето како у секоја акција, притисни го копчето спаси го бродот :tapp:

И јас го изглеав вчера.
Ќе ми беше океј да не го вратеа Кирк. Се соживеав со моментот, дури и Спок покажа емоции, само не знам што ќе праеше Абрамс после со новиов серијал. :)
Бенедикт беше одличен. (y) Кога продолжува Шерлок?

Има промоција на овој модел во Бугарија и ме интересира дали има некој искуство со внесување легално како оди процедурата http://pm-klimatici.com/pmgroupbg/Daikin-FTX35JV-RX35JV
Овој модел мене ми изгледа одличен сооднос цена-квалитет, а даикин изгледа се едни од најбесшумните клими па и тоа ми е многу битно.

а даикин изгледа се едни од најбесшумните клими па и тоа ми е многу битно.
Конкретно за овој модел вели 23-41dB, што не е ништо потивко од останатите марки инвертери од оваа класа. Kонкретно виваксот што го купи Sass, 22~36 dB.
А за носењето, мислам имаше искуство од некој што донел, некаде на почетокот на темава.

Конкретно за овој модел вели 23-41dB, што не е ништо потивко од останатите марки инвертери од оваа класа. Kонкретно виваксот што го купи Sass, 22~36 dB.
А за носењето, мислам имаше искуство од некој што донел, некаде на почетокот на темава.

Не е само до декларираното, читав на многу форуми и сите се презадоволни од работењето на даикините во поглед на шумот, има мислам дури и опција за намалување на шум.

Ako pravime muabet za bezsumnost vivaxot vo odnos na toshibata (po prasanje bezsumnost) ne moze da se sporeduva.
Koga ke zastanam do vivaxot poveke gi slusam kompjuterot i toshibata sto se naogaat vo druga soba.
E saga toa e po prasanje bezsumnost, a daikin e daikin , toshiba e toshiba i zatoa tolku kostaat.
Ako si od skopje i sakas da gi slusnes bujrum, te cekam
t.e. ne mora da si od skopje:)

Well, let's not start sucking each others dicks quite yet :D
Којзнае што ќе излезе од работава, човекот е погоден (y)

ОК го ставиле и за нас "сиромашните" што сме на телекабел па не можеме да си дозволиме верзија од 6гб го има на PirateBay. Нема семпл, ако некој го симнал нека пише каков квалитет е

ОК го ставиле и за нас "сиромашните" што сме на телекабел па не можеме да си дозволиме верзија од 6гб го има на PirateBay. Нема семпл, ако некој го симнал нека пише каков квалитет е

Моја препорака без семпл да не спушташ, особено од PirateBay, особено ако е архивиран фајл. Ако има прегледи и коментари, види колку thumbsdown има...

Не е само до декларираното, читав на многу форуми и сите се презадоволни од работењето на даикините во поглед на шумот, има мислам дури и опција за намалување на шум.
Значи декларираното е точно. Ете и Sass го потврдува тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom