Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
gifs_04-1.gif

Source на гифов ? Знам дека е awkward Квентин ама не можеше да ја голтне водата ? :ROFLMAO:

Vcera se vrativ od grcija i vidov deka cenive na nasive klima uredi se bezobrazno skapi vo sporedba so nivnite.
Pr. fujitsu 12lec koj go zemav od hidroset e so okolu 150-200 evra poeftin vo grcija

Vcera se vrativ od grcija i vidov deka cenive na nasive klima uredi se bezobrazno skapi vo sporedba so nivnite.
Pr. fujitsu 12lec koj go zemav od hidroset e so okolu 150-200 evra poeftin vo grcija
Исто како и се друго што не се продава на кило и не иде на ангро... проклето глупава држава сме кога ќе посакаш било што, што не е „стандардно„. Штом го нуди само еден или само неколку трговци, очекувај цената да биде накај дупло од реалната.

Патем, мислам дека во Електрометал видов нешто поевтин LEC пред некој месец. Се сеќавам дека го сликав па можам да проверам ако на некој ви треба.

П.С. Што не си товарил една, гледаш дека гаранцијата и онака не вреди многу...

Има некој што го гледал World War Z на убава снимка да пушти линк? :)

Е мене па Sixth Sense ми е малку overrated.
Оф-топик: Io Sono Interista шо викаш за потписов? Најубав ми е нели? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Gexi ima Sanyo kompresor a Geyi mislam dela kompresorot e Gree, i Gexi ima eurovet certifikat.

Deneska gi prasav od Vivax Hrvatska i ova mi odgovorija:
Poštovani,
ovo su kompresori :
ACP-12CH35GEYI SANYO
ACP-12CH35GEXI SANYO

Dakle, kompresori su isti.

Ja ima nekade LEC kaj nas? Posledno koga prasav hidroset ja nemaja

Јапонското перење пари :ROFLMAO:
--- надополнето: 9 август 2013 во 03:59 ---
Добри вести: Ќе има втор дел на Sharknado.
Sharknado 2: The Second One.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Насловот иначе е одбран од фановите на твитер, па од сите понудени опции од фановите продуцентите се решиле за овој.

Epic. <3 Го има и Waltz. <3

Ми го надмина Тangled но сеуште никој не се приближил до Wall-E. <3
Анимиран на годината, засега. <3 Ми го засени фаворитот годинава такоџе, Escape from the planet earth. <3

Препорака. <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom