Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
dinklage-500x399.jpg

Перо во промо слика за Days of Future Past

Секој си има свој вкус, дека магла не заслужува 6ка да, али Бабел ремек дело? 6 до 6,5 му е најреалната оценка.

Море нели Stoker ќе го стававте во темана за дискусија?

Sleeping beauty ne e od nego tuku vo kontekst spomnav. Gledaj dogville a antichrist da te priprema za noviot.

Значи ќе следиме баш дегенски Оскари :)

Не зезај брат, Елен е ѕверка, ако некој води убаво шоу или емисија, тогаш она. Мислам дека ќе биде супер изведено :).

Не зезај брат, Елен е ѕверка, ако некој води убаво шоу или емисија, тогаш она. Мислам дека ќе биде супер изведено :).

Штознам мене лично не ми се допаѓа, тапа ми се шегите нејзини, ќе видиме.

vredi li da go gledam looper? Go pocnav i glup mi e nekako. Mislev kje ima pukanje onaka u die hard stil a toa da ti imalo nekoja prikazna slozena

Претходниве неколку денови ги изглеав Pulp Fiction, The Silence of the Lambs, The Usual Suspects, Бетмен трите од Нолан, Mulholland Drive, Reservoir Dogs и Primal Fear.
Фасцинантно е тоа што ги глеав по прв пат.
Не пукајте, плис.
Следниве денови планирам да ги глеам Матрикс, Борн и ЛОТР. Око ми фатија и Goodfellas, Raging Bull, Shutter Island, Schindler's List, 12 Monkeys, Heat etc.
После се ова можда ќе ги глеам и Стар Варс. И Топ Ган.
Ќе си барам други од филмскиот каталог, а ако имате некој за преку ред слободно предложете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom