Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од овие само Legend of the Guardians го немам гледано, мислев дека не чини. Сега ми е ставен у watchlist.
Tangled сигурно е од њот. Ебате розовиот.![]()
Анимацијата на него е уффф. Особено почетокот. Ако не си ограничен со интернетото симни убава снимка, 720р или 1080р.
ама Tangled was like sooo cute, and colorful и стварно поголемо задоволсто ми прават новиве квалитетно изработени
Секоја пријава против Tangled без адвокат ќе биде игнорирана. Благодарам.Не ме хејтај мене, џимеј несакаше Mary and Max да го стави.
Jaс се мислев да ставам некои како Iron Giant и Spirited Away, ама класификацијата е анимирани, не цртани/анимирани, и иако и двете се водат како анимирани на имдб, едното доаѓа 2д, другото 3д. A Tangled си владее, без срам и тоа го пишам. Само шо не е субјективно мислење како што Io Sono Interista пишеше, јас ја разгледав темата за анимирани, така да го повикувам светото тројство, Mac)) и Darling во одбрана на Tangled.)))))))
Toa мислам дека се подразбира, oбично јас симнувам 720.bluray.x264 и се некои 5 до 7 гига. A во таков формат guardians изгледаше фантастично.![]()
Не се нормални Еј вториот дел не излегол четврт дел ќе правеле![]()
Odi utepaj se. Ne me teraj da zemam da pisham kilometarski post i da ti se useram vo taa top10 lista shto si ja napravil.а околу Incredibles, уште една ствар за која ќе ме хејтаат повеќе од кога сум се родил (не сум бил у план јебига): доста просечен анимиран.