Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da kupam elektricen kotel za parno greenje za stan od 70m2. Ako znae nekoj da mi preporaca nekoja marka i kolku kilovati bi odgovaralo. Nov stan so 8cm stiropor i PVC prozori.
Blagodaram.
контактирај не и ке ти објасниме... на нашиот веб сајт има контакт.. пиши само кано ком мк (на латиница нормално) и ке најдеш таму веке...

2248003_700b.jpg

Ја гледав оваа интересна галерија за вистинските имиња на ѕвездите. Кој би рекол дека Olivia Wilde всушност се вика Olivia Cockburn :pos:
Joey: Oh! Oh-oh, you gotta pick Joey! I mean, name one famous person named Chandler...

Chandler: Okay, look, Joey! Come on, think about it, first of all, he’ll never be President. There’s never gonna be a President Joey.

:)

еве ти уште една реклама ;)
не гледам ништо лошо во тоа, форумот не е само за ЧДА, туку
и да се споделат искуства и совети.
немаме сите по 15 години, па да тепаме време на форумот.

еве ти уште една реклама ;)
skepar напиша:
Ako znaes nekoj drug slobodno posoci go. Covekot si prasa a jas mu dadov odgovor

не е финтата да посочам некого ( секоја почит за кано), ама ако посочам некого значи го фаворизирам ... ако не знам да му одговорам на прашањето, тогаш воопшто не му одговарам (а не да му посочувам кој знае) ... кој знае нека му одговори, па и кано сам нека дојде и нека му одговори ... ама тој се јави и му препорача да дојде кај него и да ја посети неговата веб страна (не е ова реклама?) ... и пак јас како форумџија не научив каков котел е потребен за стан од 70м2 (не се даде овде одговор) ... јасен сум? ...
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 12:17 ---
не гледам ништо лошо во тоа, форумот не е само за ЧДА, туку
и да се споделат искуства и совети.
немаме сите по 15 години, па да тепаме време на форумот.
не е финтата да посочам некого ( секоја почит за кано), ама ако посочам некого значи го фаворизирам ... ако не знам да му одговорам на прашањето, тогаш воопшто не му одговарам (а не да му посочувам кој знае) ... кој знае нека му одговори, па и кано сам нека дојде и нека му одговори ... ама тој се јави и му препорача да дојде кај него и да ја посети неговата веб страна (не е ова реклама?) ... и пак јас како форумџија не научив каков котел е потребен за стан од 70м2 (не се даде овде одговор) ... јасен сум? ...

не , не си јасен.
ако земеше кано да му објаснува за неговите котли и да си ги фаворизира , е тогаш да реклама е.
инаку човекот само го пренасочија каде да се обрати за да ги добие потребните информации.
исто така оваа информација ти е достапна и тебе така да исто и ти можеш таму да се информираш, или пак да посочиш друга фирма или човек кој може да му објасни или ако си запознаен подробно со тематиката да се понудиш.
нема тука реклама.

не , не си јасен.
ако земеше кано да му објаснува за неговите котли и да си ги фаворизира , е тогаш да реклама е.
инаку човекот само го пренасочија каде да се обрати за да ги добие потребните информации.
исто така оваа информација ти е достапна и тебе така да исто и ти можеш таму да се информираш, или пак да посочиш друга фирма или човек кој може да му објасни или ако си запознаен подробно со тематиката да се понудиш.
нема тука реклама.
тогаш не ми треба форумов за да дознаам кој котел треба ... а форумџијата дирекно си праша овде кој котел треба, а не каде да се обрати ...

не е финтата да посочам некого ( секоја почит за кано), ама ако посочам некого значи го фаворизирам ... ако не знам да му одговорам на прашањето, тогаш воопшто не му одговарам (а не да му посочувам кој знае) ... кој знае нека му одговори, па и кано сам нека дојде и нека му одговори ... ама тој се јави и му препорача да дојде кај него и да ја посети неговата веб страна (не е ова реклама?) ... и пак јас како форумџија не научив каков котел е потребен за стан од 70м2 (не се даде овде одговор) ... јасен сум? ....

Поддржувам...

јас не поддржувам од проста у едноставна причина која ја појасни владе.

сакате вака:
-електричен котел или12 или 18 киловати
-КАНО систем треба кано2 или 6 или 8 киловати...
зависи од изолација, соседни станови, типови на радијатори, поскаувана собна температура и слично и кога ке ги имам тие податоци ке му кажам која снага, и колку ке кошта.. јас на вебот не сум пишал цени и снаги а не пак тука на форум...

е сега после ова би требало да следат милион прашања, инатење, паметување од трети лица, напаѓања (а таман се смири ситуацијата од сето ова) што мене ке ме доведат до момент пак да почнам да се објаснувам со луге како и зашто не давам податоци, зашто реклама ке биде и пак да ме банираат или да ми забаранат пристап до доредени форуми...

затоа му реков на човекот нека се обрати на нашата веб страна во контакт менито има податоци сака со меил сака по телефен сеедно и не ни ја напишав како линк намерно...

и одма да кажам, нема да објаснувам никому ништо на форум, не за друго туку за да не бидам баниран... кој сака нека повели кај нас во канцеларија (нека се јави прво за да се договориме за термини) и се ке му биде објаснето и ке добие одговор на сите милион или два милиони прашања... а ке можеби и ке добие неколку телефончиња од постоечки корисници...

јас не поддржувам од проста у едноставна причина која ја појасни владе.

сакате вака:
-електричен котел или12 или 18 киловати
-КАНО систем треба кано2 или 6 или 8 киловати...
зависи од изолација, соседни станови, типови на радијатори, поскаувана собна температура и слично и кога ке ги имам тие податоци ке му кажам која снага, и колку ке кошта.. јас на вебот не сум пишал цени и снаги а не пак тука на форум...

е сега после ова би требало да следат милион прашања, инатење, паметување од трети лица, напаѓања (а таман се смири ситуацијата од сето ова) што мене ке ме доведат до момент пак да почнам да се објаснувам со луге како и зашто не давам податоци, зашто реклама ке биде и пак да ме банираат или да ми забаранат пристап до доредени форуми...

затоа му реков на човекот нека се обрати на нашата веб страна во контакт менито има податоци сака со меил сака по телефен сеедно и не ни ја напишав како линк намерно...

и одма да кажам, нема да објаснувам никому ништо на форум, не за друго туку за да не бидам баниран... кој сака нека повели кај нас во канцеларија (нека се јави прво за да се договориме за термини) и се ке му биде објаснето и ке добие одговор на сите милион или два милиони прашања... а ке можеби и ке добие неколку телефончиња од постоечки корисници...
Mene me interesira dali nekade vo stranstvo se upotrebuva vakoviot sistem sto go zastapuvas. Mene licno mi izgleda interesno ama sepak za da bi go vgradil vakov bi sakal da se uveram deka sistemot navistina funkcionira i nekade nadvor(na zapad na primer). Sepak zapadot e dosta pred nas sto se odnesuva do tehnikata. Na google jas uspeav da najdam edinstveno edna firma vo Hrvatska so skoro ist sistem sto kako tvojot. Ako go ima i na nekoe drugo mesto slobodno prilozi za da bide poubedlivo.
Pozdrav.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom