Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Томатите пушти си ги, каде-каде подобро ќе поминеш...

Пријателе, како поминуваш сега? На -18 во Скопје или -25 во Берово, па Битола -27 пред недела дена .... врши работа климата. грее ли квалитетно, или не ја користиш моментално поради многу ниските температури? ..... Волку ниски температури последниве 3-4 години не сме имале, ако не се лажам!?.... За искрен одговор би замолил....
Сите три клими кои ги имам работат беспрекорно 24 часа, а исклучиво на нив се греам. Ова ми е четврта грејна сезона како се греам на овој начин. Мислам дека пред две години имаше пониски температури.

Meне гумата ми беше интересна за следење, па и не трае до толку.. знам и Иосоно ја сакаше, ја стави на дискусија, ама немаше луѓе. :)

Гумата, мислам дека сеуште сум жив само затоа што на време прекинав да го гледам..

Amber Heard била лезбејка.
Мојот свет е уништен.

брат , шо нема да е лезбејка , види колку грда е

64850.jpg

Кој ќе ја фати оваа за женска ? Мавни ти таму шо си гледал фотошопирани слики , види ја овде . :eek:

NBC has given the green light to "Revolution," a new pilot from J.J. Abrams, "Alcatraz" producer Bryan Burk and "Supernatural" creator Eric Kripke about "group of characters struggling to survive in a world where all forms of energy have mysteriously ceased to exist."

Ако сте по сериите...

Bridesmaids. :povraka:

Уште еден што го знам ми вика брајдсмеидс најдобра комедија годината :pos: Прво мислев се заебава ама кога видов дека е озбилен :eek:

The Room - worst movie ever. Мора дасе изгледа за да сватите за што зборувам... еве ви неколку сцени како привју.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom