Морган Фриман - амерички Бата Живоиновиќ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.......изолација од внатре??? ......тоа значи дека масата на зидовите ја исклучуваш како термички акумулатор.., останува само како звучен. Се изолираш и за греење и за ладење само со 7-8-те см, внатрешно на зид....isto ti e vnatresno demit fasada za toa si vo pravo
ke ti odzeme nekoj 7-8 sm vnatresno od zid
i najidealno e da se koristi vnatre mineralni materijali koi sto se poeftini od ostanatite
ovoj sistem mu e top i bi go kostal nekoj 13-16 evra od m2 kaj nas vo makedonija
knauf ke go kosta poveke
e sega racunaj deka odprilika za negovata kuka bi doslo okolu 150m2 zidovi(ne me fakaj za merka tocna)
toa se naknadni 2 banki trosok sto ke mu vredi mnogu vo zivotot kako investicija
isto ti e so fasadata dali vnatre ili nadvor barem kolku sto znam jas a toa go rabotam profesionalno.......изолација од внатре??? ......тоа значи дека масата на зидовите ја исклучуваш како термички акумулатор.., останува само како звучен. Се изолираш и за греење и за ладење само со 7-8-те см, внатрешно на зид....
Трпение, спасение.Да дополнивте темата за тапчовци?
Фали анимирани, бонус и акција. А Појол чека да изгледа сите 10 од акција, за да каче левел.
Уште е тапчо.)))))))
Знаеш што е зезнато, порано во корисничкиот панел надгледуваните теми стоеја без разлика дали некој пишал нешто ново или не. Во тие во кои имаше ново беа болдирани насловите. Сега кога нема ново се губи темата од надгледувани (а оваа е затворена за пишување). Јас на пример во букмарк имам надгледувани теми за побрзо да ми отвора. Порано со к-панелот беше супер сега си имам мака со ова.
Никој неможи да го замени првиот дел..![]()