Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха... зарем го кликна? :)

Нејќам да замислам кое хејтање ќе му се дадеше на Твајлајт ако Џастин Бибер глумеше во него :)

Така беше ко да не знаеш? Едвард Кулен и Бела Сван.. и татко му Др. Кулен aka Архангеле :LOL:

tumblr_lmedmamX1J1qbtjf3o1_500.jpg

Кога сте веќе кај Твајлајт.....one simple question: Само мене ли ми е грда Бела (барем со оглед на тоа дека ја направија Мис на Галаксијата)???

Искрено, овој Confessions, колку време ви одзема да го изгледате цел ако се знае дека трае 1:45?

Искрено, овој Confessions, колку време ви одзема да го изгледате цел ако се знае дека трае 1:45?
Мене 1.55 пошто од почетокот имав мака со преводот, после најдов подобар превод и се си одеше добро.

Кога сте веќе кај Твајлајт.....one simple question: Само мене ли ми е грда Бела (барем со оглед на тоа дека ја направија Мис на Галаксијата)???
Не ти е само тебе грда :) Таа имаше една во кецот Алис или како се викаше 50 пати поактрактивна е од оваа ;)

Со прашањево сакаш да имплицираш на нешто или... не си ми јасен :S
Паа, кинески + англиски превод, лоша комбинација... Не можев да ги гледам кадрите и да читам истовремено, 2-3 пати стопирав и враќав, барем првите 5 мин. и го изгаснав, ќе го гледам друг пат кога ќе иам повеќе време...

Или слаб ти е англискиот ??

Не бе тешко се прати тоа навистина, јас морав да најдам подобрен превод за да го изгледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom