Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.081
- Поени од реакции
- 62.189
Му кажав да не го гледа, толку му фаќа приемникот ништо нема да разбере и после јас крив што сум му го кажал филмот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти е само тебе грдаКога сте веќе кај Твајлајт.....one simple question: Само мене ли ми е грда Бела (барем со оглед на тоа дека ја направија Мис на Галаксијата)???
Паа, кинески + англиски превод, лоша комбинација... Не можев да ги гледам кадрите и да читам истовремено, 2-3 пати стопирав и враќав, барем првите 5 мин. и го изгаснав, ќе го гледам друг пат кога ќе иам повеќе време...Со прашањево сакаш да имплицираш на нешто или... не си ми јасен :S
јас го најдов на јапонски торент сајт заедно со англиски превод и немаше никакви проблеми..Паа, кинески + англиски превод, лоша комбинација... Не можев да ги гледам кадрите и да читам истовремено, 2-3 пати стопирав и враќав, барем првите 5 мин. и го изгаснав, ќе го гледам друг пат кога ќе иам повеќе време...
јас го најдов на јапонски торент сајт заедно со англиски превод и немаше никакви проблеми..
Оди кај мене на профил побарај ја конверзацијата со Анон, ми прати превод кј работеше перфектно. Со тој превод гледав од 15-20 минута натаму, не знам каков бил пред тоа. Оној што го симнав со филмот беше катастрофа, веројатно истата копија сме ја симнале.Паа, кинески + англиски превод, лоша комбинација... Не можев да ги гледам кадрите и да читам истовремено, 2-3 пати стопирав и враќав, барем првите 5 мин. и го изгаснав, ќе го гледам друг пат кога ќе иам повеќе време...
Не ме разбирашОди кај мене на профил побарај ја конверзацијата со Анон, ми прати превод кј работеше перфектно. Со тој превод гледав од 15-20 минута натаму, не знам каков бил пред тоа. Оној што го симнав со филмот беше катастрофа, веројатно истата копија сме ја симнале.
Брзо зборува таа учителката на почетокот...Не ме разбираш
А може и првите 5 мин од филмот се такви конфузни, не можев јас да се синхронизирам со преводот и кадарот, или ќе прочитам се али нема да видам ништо од филмот, или обратно
А може и требаше да го намалам фонтот на преводот...
Џапанезе...Јапонски или кинески е филмов? Да знам кој јазик да го научам набрзинка пред да го гледам филмов.![]()