Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Му кажав да не го гледа, толку му фаќа приемникот ништо нема да разбере и после јас крив што сум му го кажал филмот :)

Кога сте веќе кај Твајлајт.....one simple question: Само мене ли ми е грда Бела (барем со оглед на тоа дека ја направија Мис на Галаксијата)???
Не ти е само тебе грда :) Таа имаше една во кецот Алис или како се викаше 50 пати поактрактивна е од оваа ;)

Со прашањево сакаш да имплицираш на нешто или... не си ми јасен :S
Паа, кинески + англиски превод, лоша комбинација... Не можев да ги гледам кадрите и да читам истовремено, 2-3 пати стопирав и враќав, барем првите 5 мин. и го изгаснав, ќе го гледам друг пат кога ќе иам повеќе време...

Паа, кинески + англиски превод, лоша комбинација... Не можев да ги гледам кадрите и да читам истовремено, 2-3 пати стопирав и враќав, барем првите 5 мин. и го изгаснав, ќе го гледам друг пат кога ќе иам повеќе време...
јас го најдов на јапонски торент сајт заедно со англиски превод и немаше никакви проблеми..

Оди кај мене на профил побарај ја конверзацијата со Анон, ми прати превод кј работеше перфектно. Со тој превод гледав од 15-20 минута натаму, не знам каков бил пред тоа. Оној што го симнав со филмот беше катастрофа, веројатно истата копија сме ја симнале.

Оди кај мене на профил побарај ја конверзацијата со Анон, ми прати превод кј работеше перфектно. Со тој превод гледав од 15-20 минута натаму, не знам каков бил пред тоа. Оној што го симнав со филмот беше катастрофа, веројатно истата копија сме ја симнале.
Не ме разбираш :)
А може и првите 5 мин од филмот се такви конфузни, не можев јас да се синхронизирам со преводот и кадарот, или ќе прочитам се али нема да видам ништо од филмот, или обратно :)
А може и требаше да го намалам фонтот на преводот...

Не ме разбираш :)
А може и првите 5 мин од филмот се такви конфузни, не можев јас да се синхронизирам со преводот и кадарот, или ќе прочитам се али нема да видам ништо од филмот, или обратно :)
А може и требаше да го намалам фонтот на преводот...
Брзо зборува таа учителката на почетокот...

Или слаб ти е англискиот ??

Не бе тешко се прати тоа навистина, јас морав да најдам подобрен превод за да го изгледам.

Има многу чуда на почетокот, збори наставничкава, на слика се дешава нешто друго, зборат децава, иде превод од нив иде превод од наставничкава иде превод од мобилните..

Јапонски или кинески е филмов? Да знам кој јазик да го научам набрзинка пред да го гледам филмов. :D

Значи јас од каде што го слегов, се е перфектно на филмот..Ете ќе почекаме ‘Никола‘ да го изгледа и да каже забелешки па слезете го сите што имате проблем од таму..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom