Беше негде 9000€ без монтажаAma tvojata e voda-voda a ne e vazduh voda.
Imas bunari vo dvorot energijata ja crpi od voda.
Ubavo resenie,kolku ja plativte togas.
Автоматски споено мислење:
Да вода водаОва е вода-вода![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беше негде 9000€ без монтажаAma tvojata e voda-voda a ne e vazduh voda.
Imas bunari vo dvorot energijata ja crpi od voda.
Ubavo resenie,kolku ja plativte togas.
Да вода водаОва е вода-вода![]()
Epa ajde sega od pocetok.Беше негде 9000€ без монтажа
Автоматски споено мислење:
Да вода вода
Здраво,Epa ajde sega od pocetok.
Kade e montazata,vo germanija,avstrija ili tuka,vo sto ti staveni sondite,vo bunar,vo bara,reka,potok,kladence ezero,daj ni malku poopsiren opis,i zapoznaj ne malce.
Ova za vo gradska sredina ne mozime da go montirame.
Kopavte bunari ili ne,zedni sme za informacii.
Nekogas koga e denski napravi nekoj snimki,sliki,informiraj ne.
da ve pozdravam na kratko od budimpeshta so edna midea maskirana kako fisher nordic.
dojdovme na eden gulash kaj imenjakov pa da vidime shto ima od klimi instalirano po bel svet.
inaku greenjeto vo apartmanov e na parno pa ne znam kje ja bide li ili ne mideava shto ungarcive ja vikaat fisher
Јас у Будимпешта во станот имам инсталирано некоја МДВ, утре се враќам можам да видам која точно е (иако е постар модел од 2018 ја имаме). За ладење одлично си ја работи работата, за греење парното грее појма немам парното сауна од станот прави не се седи домаda ve pozdravam na kratko od budimpeshta so edna midea maskirana kako fisher nordic.
dojdovme na eden gulash kaj imenjakov pa da vidime shto ima od klimi instalirano po bel svet.
inaku greenjeto vo apartmanov e na parno pa ne znam kje ja bide li ili ne mideava shto ungarcive ja vikaat fisher
Поздрави го имењакот и прашај го дали се враќа??da ve pozdravam na kratko od budimpeshta so edna midea maskirana kako fisher nordic.
Зборел со Мицко, ќе му продолжеле мандатот како специјален претставник на Македонија во ЕУПоздрави го имењакот и прашај го дали се враќа??
Грујоооо врати сееееее!
морав
![]()
Поздрави го имењакот и прашај го дали се враќа??
Грујоооо врати сееееее!
морав
![]()