Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I mene prvio pat koga gi namestija ne gi vakumira. Taka da nisto strasno, nova e od fabrika nema maka neka topli.Денес ми монтираа VIVAX ACP-12CH35AERI. Не ја вакумираа, не требало. Ме зафркнаа?
Денес ми монтираа VIVAX ACP-12CH35AERI. Не ја вакумираа, не требало. Ме зафркнаа?
Првпат ставив клима, цел нет го претурив од читање и гледање видеа од монтери, секаде кажуваа дека вакумирање е задолжително.Зарем толку е важно? Не знам што да мислам сега
Sea imas nov freon R32H2OДенес ми монтираа VIVAX ACP-12CH35AERI. Не ја вакумираа, не требало. Ме зафркнаа?
Sea imas nov freon R32H2O![]()
Баш обратното, фреонот во климата треба да е чист R32, Но без вакумирање тој е измешан со воздухот во бакарните цевки па така сега имаш некој нов гас што е комбинација на воздух и фреон.Извини. Што значи тоа? Дека не треба вакумирање?
Те зафркнале, и тоа дебело!Денес ми монтираа VIVAX ACP-12CH35AERI. Не ја вакумираа, не требало. Ме зафркнаа?
Денес ми монтираа VIVAX ACP-12CH35AERI. Не ја вакумираа, не требало. Ме зафркнаа?
Објасни ми, те молам, како подното греење треба да грее без топлинска пумпа. Бидејќи твојата теза засега е нова и непозната за мене.Na taa luda para samo podno be brat. Abe raat ke vidis kakvi pumpi kakvi kurci.
Nikakvi pumpi. Podno na cela kvadratura so edno kotelce vo podrum i spij mirno.Објасни ми, те молам, како подното греење треба да грее без топлинска пумпа. Бидејќи твојата теза засега е нова и непозната за мене.
Пластична фолија, со тенка бакарна жица у неа бро, стара технологија е тоа реално незнам зашто не ја знаеш.Објасни ми, те молам, како подното греење треба да грее без топлинска пумпа. Бидејќи твојата теза засега е нова и непозната за мене.
А котелчето ќе биде врзано на статичен точак така, за да црпи енергија да ја грее водата.Nikakvi pumpi. Podno na cela kvadratura so edno kotelce vo podrum i spij mirno.
ne bre ke bide vrzan na staro jugo koe ima plin od 89 godina i ke ronka za 41 den od pucko petrol.А котелчето ќе биде врзано на статичен точак така, за да црпи енергија да ја грее водата.